Megújult a Nokia Conversations

A Nokia hivatalos blogja a Nokia Conversations ma új külsővel lepte meg olvasóit. Az új design mondhatni teljesen letisztult és jobban hajaz a Windows Phone élő csempéire, mint bármikor.

3 fő ok játszott szerepet a blog külsejének megváltoztatásában:

  1. A Nokia hivatalos oldala (a nokia.com) is új külsőt kapott és a készítők azt akarták, hogy ez az új, modern dizájn ezt tükrözze (bár alkalmazkodni kell még ehhez a megjelenéshez, de ez jobban megfelel a blog tartalmának). Ennek abból a szempontból is van értelme, hogy ha a Nokia valamely rendezvényén, vagy más rendezvényeken vesznek részt, akkor ezzel is hangsúlyozni fogják, hogy egy “családba” tartoznak.
  2. az eddigi kinézet nem nagyon passzolt a mai tablettek és okostelefonok környezetébe (mit, ahogy azt többen is jelezték). A cél ezzel az, hogy  akármilyen kijelzőmérethez is jól passzoljon, így dinamikus marad a kezelés is és a kinézet is.
  3. A blog az elmúlt években rengeteget nőtt, hisz külön kategória keletkezett a Nokia HERE szolgáltatása, a Nokia Gear, a Nokia és a Nokia a munkahelyeken program miatt. Emiatt egy globális bloggá fejlődött.  Több helyre lett szükség, nagyobb lett a tartalom és bővült a szerkesztőség is.

1395787_546082988793922_1502173094_n

És úgy gondolták, hogy ezek a változások mind segítenek a blog új megjelenésének elfogadásában és a blog nevének öregítésében. Reméljük, hogy igazuk is lesz.

Reklámok

Megújult a Nokia Conversations” bejegyzéshez egy hozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.