Megdőltek a Lumia család eladásai

A The Wall Street Journal a mai napon közzétette az e hónapi eladásokat és a Nokia Lumia telefonok eladása jelentősen felülmúlta a befektetők elvárásait. Ugyanis sokkal több Lumia fogyott most, mint egy évvel korábban.

A Nokiának “legalább nyolc millió” Lumiát sikerült eladnia július és szeptember között. Önmagában nem is lenne nagy szám a konkurens iPhone idei csúcsmodelljének 9 milliós eladása mellett (amit pletykák szerint hamisítanak, de ez most nem ide tartozik), de a tavalyi 7,4 millió Lumia-t eladni a gyártónak az utolsó negyedév lezárása előtt. A legutóbbi negyedévben 2,9 millió Lumia talált gazdára.

gsmarena_001

A legérdekesebb adat viszont az, hogy az idén megjelent modellek közül a legnagyobb húzómodellek az olcsóbb Windows Phone 8-as készülékek (520 és 620), továbbá a felső és középkategória is szép évet könyvelhet el eddig.

De köztudottan az 520 erős árvágásai és a jó ár-érték arány miatt rengeteg vevő szívét tudta meghódítani. Hisz mindent tud nyújtani, mint egy mai okostelefon és mellette még a Nokia extra alkalmazásai is belekerültek.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.