Hivatalos összefoglaló a Nokia Black-ről

A Nokia a kiküldött részletes összefoglalót a Nokia Black-ről, ami Lumia 1020 tulajdonosoknak szól elsősroban. A persze lesznek dolgok, amik más Lumia modellekre is érvényesek lesznek. Ennek frissítés a verziószáma 3051.40000.134x.00xx. Mint az sokan tudhatjátok, az AT&T-s Nokia Lumia 1020-ra már elérhető a Nokia Black+GDR3 frissítés.

A cikk angol nyelven is elérhető itt/the article is also available in English here

Nokia-Lumia-1020-with-Nokia-Pro-Camera

A Lumia Black frissítés formájában el hoz néhány nagyon szükséges javításokat a kamerához, mely továbbfejlesztett képalkotó algoritmusokat és a DNG / RAW formátumú képrögzítés támogatását. Bár sokkal többről is szó, mint kamera fejlesztések.

Összefoglaló:

Itt legújabb Nokia Béack frissítés Nokia Lumia 1020-ra (3051.40000.134x.00xx). A rendelkezésre álló frissítés tartalma és megjelenése függ a hálózati kiszolgálóktól és régiótól. A frissítést ellenőrizhetitek a telefonon: érintse meg a Beállítások -> szoftverfrissítés menüpontot.

  • Napi felvidítók /Daily delighters/: kikapcsolhatod a képernyő  automatikus forgatását, könnyen bezárhatod az alkalmazásokat az alkalmazásváltóban, használhatsz egyéni csengőhangokat email- és üzeneteket jelzésére és a többi más hangjelzésre is
  • Frissítéssel érkezik a Nokia Camera, amely egyesíti a Nokia Smart Cam-ot és a Nokia Pro Cam-ot. Elérhető lesz az Áruházban.
  • Beszerezheted a Nokia Glance Screen legújabb verzióját – Láthatod a gyors állapotra vonatkozó értesítések, mint például a naptári bejegyzések és üzenetek értesítéseit.
  • Bluetooth 4.0 LE – alacsony energiafogyasztású Bluetooth szabvány
  • Még jobb kamerateljesítmény, továbbfejlesztett akkumulátor figyelő rendszer, és más – a stabilitásra és a használhatóság összpontosított – fejlesztések
Reklámok

Hivatalos összefoglaló a Nokia Black-ről” bejegyzéshez egy hozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.