Bemutathatják a Nokia Lumia 930-at és 630-at a BUILD konferencián

A várva várt Windows Phone 8.1-et a BUILD konferencián fogják majd bemutatni, amely április 2-án nyitja meg kapuit. Pletykák szerint nem csak ezzel kell egyedül számolni – a Nokia Lumia 930 (Martini) és a Nokia Lumia 630 (Moneypenny) lehet, hogy mégis a koferenciával egy időpontban fogják bemutatni.

A cikk angol nyelven is elérhető itt/the article is also available in English here

gsmarena_001

A Nokia Lumia 930 elsődleges célja, hogy beváltsa a Nokia Lumia Icon világszerte forgalmazandó variánsát. Lehetenek esetleges különbségek, hiszen egyes pletykák szerint 5″-os kijelző méret helyett egy 4,5″-os kijelzőt kapunk. Az is előfordulhat, hogy egyes specifikációbeli eltérések is lehetnek, mint a Nokia Lumia 925 és 928 esetében.
Egyébként a korábbi híreszteléseknél még az időpont április 19-én volt kitűzve, de a Microsoft és a Nokia folyamatosan változtathatja a májusi menetrendjét akár, így akár a készülékek hamarabb is a boltok polcaira kerülhetnek.
A Nokia Lumia 630 a Nokia Lumia 620 sikerét próbálja majd újraéleszteni, amely a Nokia Lumia 520 megjelenésével kicsit a homályba veszett. A pletykált specifikációk alapján egy dual-SIM  képes (első lenne a WP-s ökoszisztémában), 4.3″-os WVGA képernyővel és Snapdrogon 400 chipsettel ellátott készülékre számíthatunk.
Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.