Bemutatták a Nokia 225 és 225 Dual SIM-et

A Nokia a mai napon mutatta be a Nokia 225 telefonját – A friss Series30+ platformra épülő telefon ajánlott fogyasztói ára 40 € lesz. Lesz belőle Dual SIM változat is, és az értékesítés egyes piacokon már 3 hónapon belül megkezdődhet.

A cikk angol nyelven is elérhető itt/the article is also available in English here

nokia 225

A Nokia 225 rendelkezik a legnagyobb, nem érintőképernyős kijelzővel, aminek köszönhetően a Nokia egy új kategóriát alkotott a feature phone-ok (egyszerű telefonok) családjában. A kijelző 2,8″-s QVGA felbontású. És ezzel együtt ez az egyik legvékonyabb Nokia telefon a “családban”, hisz 10,4 mm-es vastagsággal és 100 g-os súllyal rendelkezik.

A telefonon gyárilag telepítve lesz az adattömörítési funkciót használó Nokia Xpress Böngésző, amely alacsonyabb adatforgalmat és gyorsabb betöltési időt produkál. Persze alkalmazásokból se lesz hiány, hisz a Facebook, a Twitter és a Bing Kereső is gyárilag megtalálhtó lesz a készüléken.

A Nokia 225-ben microSD foglalat is megtalálható, melynek köszönhetően akár 32 GB-tal is bővíthetjük a memória kapacitását. Továbbá a telefon kapott egy 103 phon erősségű hangszórót, melyen keresztül kiváló élmény lehet az MP3-as dalokat hallgatni. És még FM rádiót is kapott RDS-sel együtt a “kis” készülék.

A telefonhoz jár egy 2 megapixeles kamera – amellyel 15 fps-es (filmkocka/másodperc) QVGA felbontású videókat készíthetünk -, Bluetooth 3.0 SLAM funkcióval is (A SLAM egy NFC-szerű fájlcserélő megoldás a Nokia Series30+ , Series40 és Asha Platform OS alapú készülékei számára).

A telefon egyik legnagyobb aduásza a nagy akkumulátor kapacítás lehet, hisz 36 napos készenléti időt (Dual SIM-es változat esetén 27 nap), 21 órányi beszélgetési időt és akár 49 órányi zenehallgatást igér. A Nokia 225 és 225 Dual SIM jönni fog piros, sárga, zöld, fekete és fehér színekben is.

Videó a Nokia 225-ről

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.