“Álláslehetőség” a Nokia World Hungary egyes csatornáin

Szép lassan növekedünk és úgy vagyunk néha a dologgal, mint egy kis család, amely nagy lesz és kinövi az aktuális helyet, ahol él. Itt most szerencsére nem a hely problémával van a gond, csak az egyes csatornákra jutó személyek létszámával. Most lehetőséget kaphatnak egyesek, hogy részben a Nokia World Hungary szellemében is tudjanak munkát folytatni.

A következő “pozíciókra” keresünk embert/embereket:

  • Tartalomszerkesztő a Google+ oldalunkhoz:

    A tartalomszerkesztő feladata azon Facebookon megjelenő hírek kiposztolása a Google+ oldalunkon, amelyek időközben nem kerültek ki. A feladattal naprakésszé tudjuk tenni a Google+ oldalunkat, ezzel is még több emberhez eljuttatva a friss információkat.
    A feladathoz egy minimálisabb angol nyelvtudás megléte csak előnyt jelenthet, ugyanis a Google+ oldalunknak több külföldi követője is van. Továbbá egy saját Google+ fiók megléte fontos, hogy fel tudjuk venni az illetőt az oldal kezelői közé.

  • Videókezelő és feliratozó a YouTube csatornánkra:

    Szeretnénk elindítani a Nokia Care videókból álló magyar feliratos videósorozatunkat, amihez plusz embert keresünk. A videók letöltésről, feltöltéséről megosztásáról való részleteket a csapattag felvétele után közlünk.
    A feliratozáshoz használt program/oldal kiválasztása a felvett tagra bízzuk. Ha esetleg van olyan személy, aki akár használt már Adobe Photoshop-ot, Aegisub-ot vagy amara.org internetes feliratozó weboldalt, akkor az rengeteg segítséget jelenthet a számunkra.

A munkák szabadidőt igényelnek, így azon emberek jelentkezését várjuk, akiknek van mindig egy kisebb szabadideje, amikor le tud ülni gép elé és a munkákat elvégezni. Továbbá a munkák teljesen önkéntes alapúak, így fizetni nem tudunk érte.

Akinek felkeltettük az érdeklődését, keressen minket a email-ben (nokiaworldhun@gmail.com vagy nokiaworldhungary@freemail.hu), a közösségi oldalainkon privát üzenetben, vagy személyesen valamelyikünket privát üzenet formájában:
Szűcs László
Mikus Sándor

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.