Nokia Lumia 630 – Alulról felfelé – 7. rész

A Képek alkalmazás egyszerűsödik

A Windows Phone 8.1-es Képek alkalmazásban megszűnik a magazin-szerű UI mellett a hagyományos WP megtekintés. Kapunk 3 swype-szerű mozdulatokkal lapozható oldalt – összes, albumok és a kedvencek – nagyjából ez magától értetődő. Az albumok részben mind az online, mind az offline albumaink megjelennek, míg az összes oldalnál csak a Filmtekercsen található képeket jeleníti meg.

Az automatikus OneDrive-ba való feltöltés továbbra is rendelkezésre áll, de csak akkor végzi el a műveletet, ha azt a beállításokban elérhetővé tesszük. A Microsoft továbbra is biztosít 7GB szabad területet a felhőben, továbbá plusz 3GB-ot kap minden eszköz, amely bekapcsolja az automatikus feltöltést az OneDrive-ba.

pictures_630További képekért kattints a képre

A megosztási lehetőségek közé tartozik a Bluetooth fájlátvitel, az üzenetküldés, az email, a Facebook, az OneDrive és egyéb rendelkezésre álló közösségi alkalmazások.

edit_630További képekért kattints a képre

Univerzális Zene alkalmazás

A Windows Phone 8.1 alapértelmezett zenelejátszója az ismerős elrendezést használja – kapunk egy Most játszott oldalt, Egy Gyűjtemény nézetet előadók, albumok, zeneszámok, műfajok és lejátszási listák alapján, és a Zene Áruházat (XBOX Music Store).

music2_630További képekért kattints a képre

A zenelejátszó kompatibilis az XBOX Music felhasználónkkal és a stream-elt dalainkkal, ha van aktív internet-kapcsolat és nincs lementve a telefonunkra.

music_630További képekért kattints a képre

Sajnos a Zene alkalmazás továbbra se támogatja a WAV és FLAC kiterjesztésű hangok lejátszását. Nincs equalizer a beállítások között.

A videólejátszó RENBEN VAN, jön a korlátozott felirat-támogatás

A videólejátszó már egy külön alkalmazásként köszön vissza Videó néven. Ez egy négy oldalas elrendezést kapott – a Gyűjtemény, a Mentett filmek, a Mentett TV adások és a Reflektorfényben.

video2_630További képekért kattints a képre

A videólejátszó támogatja az XviD, DivX, MOV és MP4 videókat, akár 1080p-s felbontásban is. Továbbra se tudja lejátszani az MKV fájlokat és videókat, és az AC3 alapú audio kodekeket. Van egy korlátozott felirat-támogatás is, de van, hogy mind a videó fájlt, mind a feliratot egy külön mappában helyezi el az alapértelmezett Video mappán belül. Úgy tűnik, hogy a lejátszó tud olvasni néhányat belőlük. SUB fájlokat viszi, de eddig nem tudtunk minden felirat formátumot letesztelni.

video_630További képekért kattints a képre

FM rádió RDS-el

Van egy FM rádiónk RDS támogatással a Lumia 630 “fedélzetén”. Használhatjuk a telefon hangszóróját az FM rádió hallgatása közben, de még mindig szükség van a fülhallgatóra, ami antennaként funkciónál ebben az esetben.

radio_630További képekért kattints a képre

FOLYTATÁS KÖVETKEZIK -> 8. rész: Kamera, kép- és videó minőség

A teszt a GSMArena.com Nokia Lumia 630 review – Bottom up című írásának fordítása

Reklámok

Nokia Lumia 630 – Alulról felfelé – 7. rész” bejegyzéshez egy hozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.