A Nokiának nagy jövőbeli tervei vannak a Z Launcher-el

A Nokia nem is olyan régen mutatta be a Z Launcher Android alapú készülékekhez, mely a Nokia sokak által megkérdőjelezett lépése. A Nokia korlátozott letöltési szám mellett ingyenesen elérhetővé tette a Z Launcher-t egyes készülékekre, és szerencsére a tech világ nagyon pozitív hanggal fogadta az újdonságot, amely elérhető számos Android modellre. Viszont eddig nem nagyon volt látható, hogy lenne bármi “üzleti modellje” ennek a terméknek – egészen mostanáig.

A cikk angol nyelven is elérhető itt/the article is also available in English here

Nokia-Zlauncher

A Nokiának bizony nagy jövőbeli tervei vannak a Z Launcher-el, amelybe már bele lett foglalva az új üzleti modellek támogatása és a felhő alapú szinkronizáció. A Nokia közleményéből a következők derülnek ki:

A Z Launcher egy program a Nokia Technologies gondozásában. Ez az alkalmazás megoldást ad a következő problémára:

” Számtalan alkalmazás, szolgáltatás és eszköz létezik a világban, de mégis a felhasználók hogyan tudnák ezt felfedezni és kihasználni teljes mértékben?”

A program megpróbálja áthidalni ezt a problémát, így jobban kezelhetővé válik, és több szolgáltatásra deríthetünk fényt, mint amennyit a jelen körülmények között észre tudnánk venni. Már el is kezdtünk dolgozni egy új típusú homescreen-launcher-en Android modellekhez, amely egyszerűbben és gyorsabban indítja el a folyamatokat. Az új program elkészülte után ki tudjuk majd használni a “felhőt” és az új üzleti eszközöket.

Egy érdekes munkára is fény derült, melyben kiderül, hogy a Nokia az iOS felé is kacsingat, persze az Andrioddal együtt:

Lehetőség szerint beleértve az iOS/Android alkalmazásokkal való tapasztalatokat, kiváló weboldaltervezést, és/vagy a felhő alapú szolgáltatásokat.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.