“Nokia by Microsoft” márka hamarosan?

A híres információ szivárogtató, az @evleaks, a Microsoft lincenszelésével foglalkozott, ami a Nokia márkanevet érinti. A Microsoft egy új márkanevet hozhat létre, amely a “Nokia by Microsoft” névre hallgat. 

A cikk angol nyelven is elérhető itt/the article is also available in English here

gsmarena_001

A cég berkeiben már azt hallani, hogy a végső szakaszban vannak a tárgyalások, de ez a márka-csere nem csak az okostelefonos részt érintené, hanem a teljes Microsoft készülék-portfóliót.

Ez nagyon izgalmas: a Microsoft állítólag már a végső szakaszban tart a Nokia márka engedélyezését illetően, aminek célja, hogy a készüléik a továbbiakban “Nokia by Microsoft” néven jelenjenek meg. Továbbá búcsút inthetnénk a Surface-nek, és köszönthetnék a Lumia nevet, mint a következő tabletcsalád márkáját.

Tehát, mint ahogy olvashatjuk a Surface márka is tanúja lenne a változásnak, mely helyett a Lumia brand lenne a mérvadó, ezzel egy jobb márka-arculatot adva a tabletcsaládnak. Ez egy jó lépés a Microsoft felől, hisz így a Nokia márka tovább erősödhet, a Windows Phone és a Microsoft még nagyobb figyelmet kaphat a telefongyártók piacán.

Mivel még nincs hivatalosan megerősítve az infromáció, ezért azt javasoljuk, hogy mindenki kezelje fentartásokkal, amíg további részletek ki nem derülnek az ügyben!

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.