10 ok, hogy miért a Lumia 530 legyen az első Windows Phone telefonod

Volt idő, nem is olyan régen, amikor még a hatalmas telefonnal rendelkező tulajdonosoknak is többet kellett fizetni az első osztályú funkciókért. Viszont a Lumia 530 megváltoztat mindent…

A cikk angol nyelven is elérhető itt/the article is also available in English here

10-reasons-530-feat

Íme tíz ok, hogy a Lumia 530 miért ad több lehetőséget az emberek számára, hogy a Windows Phone csodás világának részesei lehessenek…

1. Megfizethető

Az ára (adók és egyéb költségek nélkül) körülberül 85 euró (kb. 26 000 Ft), aminek köszönhetően a Lumia 530 nem csak az egyik legolcsóbb Lumia telefon eddig, hanem a legolcsóbb módja, hogy egy Windows Phone 8.1 készüléket tarthassunk a kezünkben.

10-reasons-530-afforadable

2. Tele van csúcsminőségű szolgáltatásokkal

Most már bárki élvezheti a fantasztikus funkciókat, mint például a gépélesi szokásainkat forradalmasító Word-Flow-ot, a hatékony, egy mozdulattal előcsalható Műveletközpontot, az egyedi háttérrel rendelkező Kezdőképernyőt, és ha Egyesült Államokban élünk, akkor a csodálatos személyi asszisztenst, Cortana-t.

3. Tele “erővel”

Az 1.2 GHz-es, négymagos Qualcomm Snapdragon processzor gondoskodik arról, hogy könnyedén menjen a böngészés, a kedvenc alkalmazások és játékok futtatása. Valamint nem kell aggódni a tárhely miatt (mint hasonló vonásokkal rendelkező okostelefonoknál), mert a Lumia 530 is bővíthető microSD kártyával, akár 128 GB-ossal is, és…

10-reasons-530-powerful

4. …a felhő mindig rendelkezésre áll

A 15 GB ingyenes OneDrive felhőnek köszönhetően egy rakásnyi képet, dokumentumot és még sok mást őrizhetünk meg.

10-reasons-530-onedrive

5. Szereti az alkalmazásokat

A Windows Phone 8.1-el az élen hozzáférhetünk több ezer minőségi alkalmazáshoz, mint pélául a Skype, az Instagram, a WhatsApp és az Evernote. És minden egyes nap ezen alkalmazások száma bővül. Ha ez az első alkalom, hogy használni fogod, akkor készülj fel arra, hogy az életed teljesen megváltozik.

6. Kettős személyiséggel bír

…Jó úton! A Lumia 530 nem korlátozza magát egy hálózatra vagy egy országra: a Dual SIM verzió lehetővé teszi, hogy egyszerre két SIM kártyát használhassunk. Bárki, aki két telefonnal rohangál a munka és a szórakozás miatt, annak a minden-az-egyben Dual SIM-es Lumia 530 egy biztos pont, hogy szorosabb kapcsolatban legyen a technikával és fel tudjon szabadítani egy zsebet.

7. Szereti fotózást

A belépőszintű okostelefonok rendszerint alacsony megapixelű kamerával és alap szoftverrel rendelkeznek. Viszont a Lumia 530 nem fukarkodik, így ez a kis újonc egy 5 megapixeles kamerával büszkélkedhet, valamint a Glam Me alkalmazással hangvezérlési funkciókkal tarkítva készíthetünk selfie-ket, és kiválló szoftvereket használhatunk, mint a Creative Studio és a Cinemagraph. Az előbbi egy saját, sokoldalú képszerkesztő alkalmazás, amellyel az egyszerű kattintásokat feltúrbozva oszthatjuk meg ismerőseinkkel, családtagjainkkal a közösségi csatornák széles skálájén.

A Cinemagraph segytségével hibrid képeket készíthetünk, melyeken mozdulatlan és mozgó képrészleteket generálhatunk. Nincs még egy ilyen.

bjh_101_butterfly

8. Kíválló navigálás a “házon” belül

Miután elkezdjük használni az okostelefonunkat, hogy megtaláljuk az útirányt, akkor már soha nem fogunk visszafordulni. Ez olyan, mint az első találkozás a szélessávú kapcsolattal. A HERE Maps-nek köszönhetően a Lumia 530 nem csak közvetlen, de lehetővé teszi, hogy letöltsük a térképéket, így adatforgalom elkerülésével, offline barangolhatunk, akár külföldön is.

9. Munka és játék egyben

Mivel Windows Phone fut rajta, ami a Microsoft ökoszisztéma része, ezért a Lumia 530 rendelkezik a Mobile Office alkalmazásokkal, amit valószínűleg sokan ismernek. Word-öt, Excel-t és Powerpoint-ot lehet megnyitni közvetlenül a telefonon és a dukomentumokat automatikusan szinkronizálhatjuk a felhőbe, mely lehetővé teszi, hogy a munkát más eszközön is be tudjuk fejezni. Okos!

És csakúgy, mint az összes többi Lumia okostelefonon, itt is hozzáférhetünk a MixRadio reklámmentes alkalmazásához, reklámmentesen streammelhetünk zenéket (online hallgathatjuk), és elérhető offline állapotban is. A Hit Play Me-vel azonnali hozzáférést biztosít saját, személyszabott rádióállomásunkhoz, felfedezhetjük a zenevilág új mixeit, vagy létrehozhatunk egy saját mixet, amivel áttáncolhatjuk az éjszakát.

10-reasons-530-bang

10. Fantasztikusan néz ki

Íme az kommunikatív társ, amely ileszkedik a stílusodhoz. Az okostelefon is lehet az életmód része, hisz épp olyan fontos, mint az, hogy milyen ruhát viselünk.

Az egy és két SIM-es változotú Lumia 530 számos, vibráló színben pompázva érkezik, mint a világos zöld és a világos narancssárga, de a cserélhető hátlapnak (kapható fehér és sötét szürke színben is) köszönhetően úgy variáljuk, hogy az adott hangulatunkhoz vagy személyiségünkhöz tudjon illeszkedni.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.