Az eredeti Nokia X trió egy szoftverfrissítést kapott

Az eredeti Nokia X trióra most egy szoftverfrissítés jelent meg – de nem a Nokia X Platform 2.0, mert az soha nem fog megjelenni rá. De néhány funkciót portoltak a v2.0-ból, azon felhasználók, akik a Nokia X, X+ vagy XL készüléket használják, mostantól élvezhetik az új alkalmazásváltó minden előnyét.

A cikk angol nyelven is elérhető itt/the article is also available in English here

gsmarena_001 (2)Ha lehúzzuk az értesítési sávot, akkor rögtön a beállításokhoz ugorhatunk (hangjelzések könnyedén, nem igaz?) Az alkalmazásokat ezentúl be lehet zárni az X szimbólum segítségével.

További Microsoft-os szolgáltatás jelent meg a Nokia X telefonokra – az Outlook, a OneDrive és a OneNote mind integrálódnak a frissítés után. Ezentúl több Outlook fiókot használhatunk, lehetőségünk van rá, hogy a kontaktokat/naptárat szinkronizálni tudjuk. Emellett 500 OneNote jegyzetet tudunk leszinkronizálni a telefonra.

Ha még nem telepítettük fel a Nokia Áruház frissítését, akkor nem kell aggódni, ugyanis az új szoftvercsomag már magába foglalja. Összevonja a harmadik felektől származó alkalmazásokat (3rd party apps), és az összes alkalmazást egy helyre fogja telepíteni. továbbá érkezik egy új Spotlight widget is, amely elősegíti az új alkalmazások felfedezését.

Néhány ezek közül már megjelent a pár hónappal ezelőtti 1.1.2.2-es frissítésben is.

Válasszuk a Beállítások > Telefon névjegye > Szoftverfrissítések > Frissítések ellenőrzése menüpontot a legfrissebb Nokia X Platform letöltéséhez. Ha valahol nehézségbe ütközünk, akkor kövessük a részletes útmutatót.

Ha még nem hallottatok róla, akkor most tudhatjátok, hogy a Nokia X Platform be lesz szüntetve és az X telefonok helyét majd a Windows Phone telefonok veszik át. Ami az eredeti triót illeti, kicsi az esély, hogy valaha is kap majd egy új operációs rendszer frissítést.

gsmarena_002

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.