A Microsoft beharangozta a Lumia Denim frissítést

Ma reggel a Microsoft bejelentette a Lumia Denim-et, mint a következő frissítést WP8-as Lumia készülékekre. Ez a frissítés magával hozza a Windows Phone 8.1 Update 1-et, mely mellett a Lumia telefonokra egyedülálló funkciók is érkeznek. Várhatóan javulni fog a Lumia Camera és így még sok más.

A cikk angol nyelven is elérhető itt/the article is also available in English here

Lumia 830 2

A Lumia Denim frissítés a Microsoft szerint a mobil képkezelésben fog sokat nyújtani. A következő funkciókkal jön a Lumia Denim, mely elsőnek a Lumia 930-on, a Lumia Icon-on, és a Lumia 1520-on fog megjelenni:

  • Sebesség: Soha ne szalassz el egyetlen pillanatot se Lumia Camera segítségével, mely gyors indítási és exponálási sebességgel érkezik. Készíts számos fényképet a milliszekundumnyi kattintásokkal.
  • Nagy felbontás: A Moment Capture-nak köszönhetően, ha hosszan nyomjuk meg a kameragombot, az alkalmazás automatikusan elindítja a 4K-s videófelvételt 24 képkocka/másodperces sebességgel.  Minden felvétel 8.3 megapixeles felbontásban készül, így akár egy képkockát kiválaszthatunk, amit elmenthetünk állóképként.
  • Intuíció: Találd meg a legjobb kattintást a Rich Capture segítségével, amely egyszerűsíti a fotózást automatikus HDR-el és dinamikus vakuval. A Rich Capture-el előbb csak kattintanunk kell, és majd utólag válasszuk ki a tökéletes képek.
  • Minőség: A képek minősége az okostelefonon gyenge fényviszonyok mellett is kíváló, hála a legújabb képalkotó algoritmusoknak.

A Lumia Denim frissítés kiadására 2014 utolsó negyedében kerül sor, elsőnek Lumia 930-ra, Lumia Icon-ra és Lumia 1520-ra. Ezután érkezik a többi Lumia modellre, miután a Lumia Denim tesztelése a partnereknél jóváhagyásra került.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.