Statikus IP opció érkezik hamarosan frissítés formájában pár Lumia modellre

Az új  szoftverfrissítés a Lumia 625-öt, a Lumia 925-öt és a Lumia 525-öt érinti, és az elkövetkező hetekben megérkezhet, melynek leghasznosabb funkciója a statikus IP cím kezelése lesz. Ez a sajátos képesség az IP adatok beállításában, ami nem mindig fontos, de vannak olyan Windows Phone felhasználók, akik számára fontos a különböző hálózatok kalibrálásánál. A Windows Phone eddig is támogatta a statikus IP opció, azonban amennyire tudjuk, ez a beállítás inkább a telefon gyártójától függ, nem pedig magától az operációs rendszertől.

A cikk angol nyelven is elérhető itt/the article is also available in English here

Static_IP_Lumia_Lede

 A frissítés mérete egészen kicsi, mindössze 18 MB. Ez a frissítés a verziószámot 1425.0002-ről 1425.0003-ra módosítja a legtöbb eszközön, így az új statikus IP opció kerül be és a hálózat+ menüpont kerül frissítésre, olvasható Vinod K. oldalán.

Static_IP_screens

Eddig úgy tűnik, hogy a frissítés csak az indiai Airtel-hez tartozó Lumia 525, Lumia 625 és Lumia 925 modellek kapják meg a Lumia Cyan-al és a Windows Phone 8.1-el. A múlt héten több tipp is érkezett, hogy az ilyen frissítés nem szokott kiterjedni világszerte, így a közelmúltig nem is számoltunk be róla.

Feltehetően más Lumia modell is megkaphatja a frissítést, de továbbra se világos, hogy az új funkció kiterjed majd-e a teljes Lumia családra vagy csak azokra, amelyek a feltörekvő piacokon kerültek árusításra.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.