Dual SIM-es Nokia RM-1090 jelent meg az FCC-n 5″-es AMOLED kijelzővel

Egy új Lumia modellet szúrtak ki az internet “vadonjában”, és az FCC-n. A Nokia RM-1090/RM-1091 néven beregisztrált készülék egy Dual SIM-es Windows Phone telefon, amely méretben megegyezik a Nokia Lumia 830-al.

A cikk angol nyelven is elérhető itt/the article is also available in English here

new_lumia_rm1091

A FCC jelentései szerint a telefon 139.9 x 71.1 mm-es paraméterekkel bír. Az AdDuplex is észrevette az eszköz nem hivatalos naplói és jelentéseit, melyből kiderül, hogy a képernyő qHD felbontású (540×960). Ennek függvényében ez a Lumia ugyanolyan lenne, mint a jelenlegi modellek az (F)WVGA, 720p/WXGA vagy 1080p felbontással.

new_lumia_rm1091_1

Az AdDuplex találatai legtöbbször Kínában és Tajvanban bukkantak fel, de ez még nem feltétlenül garancia arra, hogy a fejlesztés központai lesznek a célpiacok. A Lumia modell csak a GSM és a 3G HSPA kapcsolatokat támogatja (nincs LTE, legalábbis a Dual SIM-es változatban), valamint van benne Wi-Fi és Bluetooth LE (Low Energy), amelyek alapján egy remek középkategóriás készülék jöhet össze.

Te mit gondolsz róla?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .