Hivatalos – a Lumia telefonok ezentúl a “Microsoft Lumia” nevet fogják viselni

A Nokia Lumia brand nincs többé – mostantól már csak Microsoft Lumia. Azonban a Nokia, mint telefon márka nem teljesen halott, ugyanis a Microsoft továbbra is foglalkozik a jelenleg eladott Nokia Lumia modellekkel, ahogy azt a felhasználók el is várják. Továbbá a sima telefonok, mint a Nokia 130 értékesítése is folytatódik, illetve újabb mobiltelefonok érkezése is várható (állítólag).

A cikk angol nyelven is elérhető itt/the article is also available in English here

FEATbrandblog2

Tuula Rytilä, a Telefon Marketing alelnöke által adott intejúban taglalta részletesen a Lumia márka jövőjét. Rámutatott arra, hogy a névváltás már korábban is folyamatban volt például a Nokia fémjelzésű alkalmazások esetén, melyet most már a Microsoft berkeiben láthatunk. Hasonlóképpen alakul a Nokia oldalak cseréje Microsoft-ra.

Bár még nem világos, hogy pontosan mikor érkezik az első Microsoft Lumia modell, de a “hamarosan” szó az egyetlen válasz a jelen kérdésre. Azonban a Microsoft settenkedik valamiben, ugyanis még a karácsonyi hajrá előtt bejelenthet valamit, de fennt kell tartani lehetőségként a CES-t (Consumer Electronics Show) januárban vagy az MWC-t (Mobile World Congress) februárban jövőre, amikor már biztosan várható egy Microsoft Lumia modell.

A Microsoft stratégiája eddig az volt, hogy minden asztalra kerüljön egy számítógép, de mostantól az új cél a “minden zsebbe telefon” lesz. Ez pedig látszik a most bejelentett, rekordszámú Lumia értékesítésén, így a Microsoft jó eséllyel növelheti a Windows Phone fennmaradásának eséjeit, mint a harmadik “nagy játékos” az okostelefonos operációs rendszerek ranglistáján.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.