Opera Mobile Store lesz az alapértelmezett áruház Nokia telefonokon

A Microsoft és az Opera egy olyan szerződést írt alá, amely biztosítja, hogy az Opera Mobile Store legyen az alapértelmezett alkalmazás áruház Nokia telefonokon, azokon belül is Symbian-en, valamint a Nokia X családon. A változás 2015 elején fog lezajlani, és azon felhasználók, akik még mindig Series40, Series60, Symbian, Nokia X vagy Asha telefont használnak, automatikusan át lesznek irányítva a Nokia Áruház megnyitásakor az Opera Mobile Store-ra.

A cikk angol nyelven is elérhető itt/the article is also available in English here

gsmarena_001 (2)

A Microsoft szerint a módosítás lehetővé teszi több millió ember számára, hogy továbbra is használni tudja klasszikus Nokia telefonját, amelyek már  bizonyítottak “megbízható forrásból származó alkalmazásaikkal, játékaikkal és tartalmaikkal”.

Mivel a folyamat megannyi felhasználót érinteni fog az alapértelmezett alkalmazás áruház használata miatt, ezért a vállalat felhívta a figyelmet, hogy az előzetes becslések alapján a folyamat eltarthat egészen 2015 első feléig is, ezt követően pedig a Nokia Áruház végleg bezárja “kapuit”.

Mi továbbra is értékesíteni és támogatni fogjuk a klasszikus Nokia telefonokat, amelyek továbbra is népszerűek a világ megannyi pontján.

Mondta Rich Bernado, a Microsoft telefonos részlegének alelnöke.

Örülünk, hogy partenrünk ebben az Opera Software, így továbbra is biztosítva lesz a megbízható alkalmazás bolt élménye mind a felhasználók, mind a fejlesztők számára is.

Amint véget ér az “átköltöztetés”, az Opera Mobile Store lesz a harmadik legnagyobb alkalmazás bolt letöltések szempontjából. A jelenlegi “bolt-hálózat” közel 300 000 alkalmazással és játékkal büszkélkedhet, mely 7500 eszköz támogatását élvezi kezdve a hagyományos telefonoktól, egészen az okostelefonokig bezárólag. Eddig 40 000 fejlesztő járult hozzá a bolt kínálatának bővítéséhez a világ minden tájáról.

Reklámok

Opera Mobile Store lesz az alapértelmezett áruház Nokia telefonokon” bejegyzéshez ozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.