Nokia C1 – egy Android alapú okostelefon koncepció

Figyelem: Mint az kiderült, ez egy koncepció, és nem eredeti készülék. Lehet, hogy sok ember figyelmét felkeltette, de nem kell a cikket készpénznek venni!

Miután a cég bejelentette a Nokia N1, a Nokia első Android alapú tabletjét, most hallhattak az emberek a folytatásról, miszerint a finnek dolgoznak egy telefonon, mely a Google operációs rendszerét futtatja. A telefont neves egyszerűséggel C1-nek nevezték el.

A cikk angol nyelven is elérhető itt/the article is also available in English here

gsmarena_001 (6)

Egy specifikációt tartalmazó lista is napvilágra került, amely magába foglal egy Intel alapú lapkakészletet 2 GB RAM-al. A Nokia C1 egy “sportos” 5″-es kijelzőt kapna, amely valószínűleg 720p felbontású (1280×720 pixel), továbbá 32 GB háttértár állna rendelkezésre. Úgy vélik egyesek, hogy a 8 megapixeles hátlapi és egy 5 megapixeles előlapi kamera ékesíti a telefont.

A Nokia C1 Android 5.0 Lollipop-ot futtatna Nokia Z Launcher-el a fedélzeten, csakúgy, mint az N1 esetén. A gyártást a Foxconn bonyolítaná le, mivel a Nokia 2016-ig nem gyárthat “házilag” készülékeket a Microsofttal kötetett szerződés értelmében.

Nincs még információ a megjelenésről. A gyanúk szerint ha meg is jelenik, akkor a Nokia telefonja 2015 első negyedévében debütálni, de ennél többet senki nem tud C1-ről.

Szerkesztői megjegyzés: Továbbra is csak egy koncepcióról beszélünk. És mivel a cikk egy fordítás, ezért tűnik hitelesebbnek. De továbbra is tartsuk fenntartásokkal a “telefon létezését”.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.