Hamarosan az Opera lehel új életet a “klasszikus” Nokiákba

Mint az korábban is kiderült, az Opera fogjak kezelésbe venni a “hátrahagyott” platformokat, így az alkalmazás kínálat miatt nem kell aggódni a jövőben. Most a Lumia Conversations oldalán publikálták, hogy mi várható a jövőben.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

Opera-Mobile-Store_rec

Akik még használnak Series30, Series30+, Series40, Symbian, Asha vagy Nokia X platformon alapuló Nokia telefont, azok a Nokia Áruház megnyitásakor észrevehették, hogy egy új üzenet fogadja őket. Az üzenetben tájékoztatnak minket, hogy a Nokia Áruházat hamarosan az Opera Mobile Store váltja fel, valamint a Nokia Xpress böngészőt az Opera Mini váltja fel. De mivel is fog járni pontosan a váltás?

Először lássuk a böngészőt:

A Nokia Xpress böngésző 2015 végéig meg fog szűnni, melynek helyét az Opera Mini fogja átvenni. Az Xpress is olyan proxy-böngésző, mint az Opera Mini, amely tömöríti az internetről rkező adatokat, így gyorsabbá és hatékonyabbá téve a mobilon való böngészést. Attól függően, hogy melyik Nokia modellt használjuk, a Nokia Xpress böngésző elindításakor majd a telefon kérni fogja, hogy frissítsük a böngészőnket Opera Mini-re. Ha már most megszeretnénk tapasztalni az Opera Mini nyújtotta lehetőségeket, akkor mindössze néhány kattintást követően feltelepíthetjük az Opera Mini-t telefonunkra. Ha még nem szeretnénk változtatni a böngészők felállásán, akkor nem kell a telepítést elvégezni: viszont időről időre mindenki emlékeztetve lesz, hogy a szolgáltatás megváltozik, hogy továbbra is tudjunk böngészni az interneten.

És most az alkalmazás áruház következik:

Sokan már kaptak értesítést a Nokia Áruház megnyitásakor, hogy hamarosan az Opera Mobile Store váltja fel. A Nokia Áruház 2015. március 31-én véglegesen megszűnik, de nem kell aggódni: nem kell semmi extra trükköt bevetni, az áruház alkalmazásai továbbra is elérhetőek lesznek, ahogy eddig is. Az elkövetkezendő hetekben azon leszünk, hogy zökkenőmentes legyen az átállás, és továbbra is több ezer alkalmazást tudjunk letölteni, miután már az Opera Mobile Store-t nyitjuk meg alapértelmezettként klasszikus Nokia telefonukon.

Ezen kijelentések függvényében látható, hogy a Microsoft továbbra is figyel “leszerelt” platformokra, így nem kell amiatt aggódni, hogy a telefon használhatatlanná válik.

Ha segítségre lesz szükségünk vagy esetleg kérdésünk van, akkor az alábbi oldalakon angol nyelven tehetünk fel kérdést, valamint angol nyelvű oldalakon tájékozódhatunk.

Böngésző “klasszikus” Nokia telefonokhoz:
http://www.nokia.com/sg-en/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA144249

Alkalmazás áruház “klasszikus” Nokia telefonokhoz:
http://www.microsoft.com/en-us/mobile/support/product/nokia-store-transition/

Reklámok

Hamarosan az Opera lehel új életet a “klasszikus” Nokiákba” bejegyzéshez ozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.