Hamarosan 1 GB RAM-al jön a Nokia Lumia 635

A Lumia 635 egy majdnem tökéletes pénztárcabarát telefon. Van benne egy kiváló ClearBlack kijelző, egy modern dizájn cserélhető hátlapokkal, és még a Windows 10-et is könnyedén kezeli. Viszont egy-két hiba belecsúszott a “képletbe”, hisz se előlapi kamera nincs benne, valamint az 1 GB RAM hiánya felett se lehet szemet hunyni. Persze nem rossz a Lumia 635 az 512 MB-os RAM-jával, de lassan túl kevésnek bizonyul a modernebb  okostelefonokkal szemben.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

Lumia_635_Review_pumpkin_Tmo

Még a tegnapi nap folyamán jelentek meg hírek arról, hogy a Telenor magyarországi oldalán 1 GB RAM-al rendelkező Nokia Lumia 635 jelent meg, amelyről még a Tech2.hu is beszámolt. Persze más oldalakon jöttek a felvetések, hogy biztos csak egy hibás adatközlésről van szó a szolgáltató részéről. Ám több megerősítő bizonyíték került napvilágra, miszerint a Microsoft azon munkálkodik, hogy frissítse a Lumia 635-öt, amit anno még a Nokia alatt debütált.

nokia_lumia_635_1gb_telenor_tech2

Ezt a hírt viszont már maga a WindowsPhoneApps.es oldala tette közzé, mely alapján kiderült, hogy a Microsoft elkezdte a mobil szolgáltatók irányába kiszállítani az 1 GB RAM-al szerelt Lumia 635 okostelefonokat.

A spanyol honlap elsőként a Navifirm-en keresztül bukkant rá az “újdonsült” Nokia Lumia 635-re, mely a Movistar és a Vodafone kínálatában kapható variánsra mutatott, szintén 1 GB RAM-al, ami tovább erősíti a tényt, hogy a Telenor listájában nem elírásról van szó.

nokia-lumia-635-1-GB-RAM-2

Korábban is volt (még akkor) a Nokiának ilyen “akciója”, amikor is egy új Lumia készülék alatt mutatták be az 1 GB RAM-al “felvértezett” Lumia 520-at. Igen, ez volt a Nokia Lumia 525, amelynek “receptjét” úgy tűnik, hogy a Microsoft is felhasználta. Sajnos a kisebb RAM-al szerelt modellek még mindig egy kisebb hátrányban vannak, ugyanis nem minden egyes alkalmazás, vagy éppen játék támogatja a kisebb memóriával rendelkező modelleket, plusz a közelgő Windows 10 is sokkal gördülékenyebben fog futni, ha nagyobb RAM áll rendelkezésre.

Persze a Microsoft eddig hallgatott erről a hardverfrissítési “akcióról”, amit sajnos a mai napig senki nem tudta kideríteni, hogy miért. Arról sincs információ, hogy ez a frissítési hullám mennyi országot fog érinteni pontosan. De abban már biztosak lehetünk, hogy a Telenornál már számíthatunk rá.

Reklámok

Hamarosan 1 GB RAM-al jön a Nokia Lumia 635” bejegyzéshez egy hozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.