Jön a Microsoft Lumia 640 és 640 XL?

Az elmúlt hónapban már párszor felbukkant a Microsoft Lumia 640, mint az egyik új, középkategóriás Windows Phone okostelefon. Eddig az a hír járta, hogy a megjelenés a MWC 2015-re lesz tervezve, ám ezt senki nem tudta volna megerősíteni – egészen idáig. 

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

ms

A redmondiak hivatalos híre egy kicsit elhamarkodottan kezdett el készülni, aminek következtében “megjelent” egy cikk a készülékről, amely megerősíti a létezés tényét. Persze a cikk jelentős része még hiányzik, viszont tagadhatatlan tény, hogy eddig titok övezte Lumia 640 XL is megjelent a hír címében.

A korábban napvilágra került hírek alapján a Lumia 640 egy Dual SIM képes okostelefon lesz, amely integrált digitális tv-vevővel (DTV), valamint 3G és Bluetooth 4.0 támogatással rendelkezik. Viszont mivel most meg jelent az “XL” jelző, ezért csak azt lehet feltételezni, hogy egy másik készülékről lehet szó, ami a Lumia 640 egy jóval nagyobb variánsa lehet. Ismerős a helyzet? Nagyon is az, ugyanis anno a Nokia is megjátszotta ezt a lépést a Nokia XL-el, ami a Nokia X nagyobb kijelzős testvére.

A cikk címe is csak azért maradhatott meg, mert Google keresőmotorjai által megtalált oldal tárolt változata elérhető. Persze nem sokkal lettünk okosabbak a cikk hiánya miatt, de az már biztosra vehetjük, hogy a Microsoft rendesen meglepi így az embereket az eddig várhatókon kívűl. Szerencsére nem kell sokat várni, ugyanis holnap reggel 8 óra után lehullhat a lepel az újdonsült Lumiákról Barcelonában.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.