#NWHApp – Perfect Music

Amikor vásárolunk egy okos telefont azt mindig próbáljuk az ízlésünknek és a szokásainknak megfelelően beállítani, illetve testre szabni, és a már kedvelt és jól bevált alkalmazásainkat rátelepíteni. Minden felhasználónál megfigyelhető az, hogy legelőször a zene, illetve videólejátszókat cserélik le, mert valami jobbra és komolyabb alkalmazásra vágynak. Elmondhatjuk, hogy ma már a Windows Phone Áruházban is akadnak vállalható lejátszók, és igen népszerűek is. Mai írásomban nem egy videólejátszást helyettesítő alkalmazást fogok bemutatni, hanem egy nem régiben megjelent zenelejátszót, mely a Perfect Music nevet kapta.

Miután letöltjük az alkalmazást és elindítjuk az első dolga az, hogy megkeresi a készülékünkön található összes zeneszámot. Ez a folyamat rendkívül gyors, egy pillanat alatt megtörténik az egész. Ezt követően a zeneszámoknál találjuk magunkat és indíthatjuk is a lejátszást.

wp_ss_20150322_0001  wp_ss_20150322_0002

Maga a lejátszás igen látványos: egy CD lemez forog a képernyő közepén, rajta az aktuális zene albumborítójával (ha van ilyen). Ezt körül öleli bal és jobb oldalról egy állítható indikátor:

  • a bal a lejátszási háttér áttetszőségéért felel
  • míg a jobb oldalival a hangerőt tudjuk szabályozni

A CD alatt állíthatjuk be a véletlenszerű lejátszást, a mellette található ikonnal a zeneszámokhoz jutunk és itt találjuk még az ismétlési beállítást. A felső részen található idézet ikonra nyomva a lejátszó megkeresi a zeneszöveget. Az e mellett található rajszög segítségével ki tudjuk tűzni az aktuális zenét a kezdőképernyőre. Végezetül a szív ikonnal kedvencnek jelölhetjük azt. A képernyő alján található egy kör alakú ikon benne kis kockákkal. Erre ha rányomunk az alábbi opciók fognak megjelenni:

  • lejátszási lista
  • albumok
  • mappák
  • műfajok
  • előadók
  • zenék.

A kiválasztott menüpont a funkciójának megfelelő opcióhoz repít minket.

wp_ss_20150322_0003   wp_ss_20150322_0004

Lejátszási listát könnyen készíthetünk: válasszuk ki az ehhez a funkcióhoz tartozó opciót, adjunk neki nevet, majd pipákkal jelöljük ki azokat a zenéket, melyeket ebben a listában szeretnénk tudni. A folyamat végén pedig nyomjunk a “save” lehetőségre. Érdekesség, hogy a lejátszási listánkat ki tudjuk tűzni a kezdőképernyőre, mint élő csempe.

wp_ss_20150322_0011 wp_ss_20150322_0013 wp_ss_20150322_0017

Természetesen ez a lejátszó is tartalmaz egy beállítások menüpontot, melynek segítségével állíthatjuk, hogy az értesítési sáv látszódjon e vagy sem. Illetve az alkalmazás témáján is módosíthatunk.

wp_ss_20150322_0018 wp_ss_20150322_0019

Őszintén szólva én nagyon örülök neki, hogy rátaláltam erre a lejátszóra. Rendkívül gyors és látványos elemekkel rendelkezik, mely ezen a platformon nem mondható el a legtöbb zenelejátszóra. Mióta letöltöttem (kb. 2 hete) azóta csak ezt használom. A frissítésekkel sincs probléma, ezen időszak alatt ha nem is napi szinten, de úgy 2-3 naponta kapok hozzá frissítéseket. Van olyan, hogy egy nap kettőt is. Annak tudatában, hogy ez egy ingyenes alkalmazás, egyáltalán nem rossz. A személyes véleményem az, hogy ez egy sikertermék lesz a felhasználók körében, főleg hogy ha még több funkcióval bővül majd a jövőben. Én mindenkinek ajánlom hogy töltse le, egy próbát megér.

Letöltés
Rendszerkövetelmény: Windows Phone 8.1

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.