Új frissítés jelent meg Lumia 535-höz a Navifirm-en

WindowsPhoneApps oldalán röppent fel a hír, miszerint egy újabb szoftverfrissítés jelent meg Microsoft Lumia 535 készülékhez. Persze a nem a hivatalos lista buktatta le a frissítést, hanem a Navifirm nevű program. Jogosan merül fel ezek után a kérdés: ez lenne a Windows Phone 8.1 Update 2?

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

navifirm-535

A most felbukkant szotverfrissítés verziószáma 15114, amely a legutóbbi frissítés óta (verziószáma: 15053) sokat javíthat a Lumia 535-ön, főleg érintőképernyő érzékelés terén. Hisz ott vérzett el igazán a modell. De a korábbi és a mostani frissítés is ezt kívánja tovább orvosolni.

A fenntebb megnevezett forrás szerint a mostani frissítés lehet a Windows Phone 8.1 nagy frissítésének, az Update 2-nek az előszele. Sajnos el kell keseríteni a felhasználókat, ugyanis ez a verzió egy újabb javítást tartalmaz a Lumia 535-höz.

Windows-Phone-81-GDR2-lede

Ezek után további kérdésként merülhet fel, hogy egyáltalán mikor is adják ki a GDR2-t? Hisz hamarosan a Windows 10 is megérkezik, amihez nagy valószínűséggel elengedhetetlen lesz a GDR2 megléte. És nem csak emiatt lesz fontos a második frissítés.

Jön a külső Bluetooth-os billentyűzetek és további tartozékok támogatása, valamint egy átláthatóbb Beállítások menüt kapunk. De sajnos nagy csönd van jelenleg a kiadást illetően, netán a megjelenést illetően. Így ez a “kiváltság” a most debütáló Lumia 640 és 640 XL aduásza marad egy darabig. Legalább a Lumia 535 tulajok ürölhetnek, hogy a közeljövőben újabb frissítést kapnak.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.