Következő hónapban érkezhet a Microsoft Lumia 840

A Microsoft az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a belepőszinten és a alsó-középkategóriában erős és vonzó ajánlatokkal szolgáljon. Márciusban megjelent a Lumia 640 és Lumia 640XL, később őket követte a Lumia 430 és rá következő hetekben a Lumia 540 Dual SIM.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

gsmarena_001

Így már csak a felső-középkategória és a csúcs-szegmens maradt ki a “vérfrissítési” vonalból. Most egy korábbi pletykából kiindulva ők következnek. De úgy tűnik, hogy a Nokia Lumia 830 utódja fog hamarabb napvilágot látni.

A források állítása szerint a Lumia 840 a következő hónapban fog debütálni a piacon, de viszont nincs rá garancia, hogy Windows 10 rendszerrel fog bemutatkozni. Nagy valószínűséggel a Lumia 940 aduásza lesz ez a tulajdonság.

A Lumia 840 egy 5″ körüli kijelzőmérettel érkezik, melyben persze a legfrissebb fejlesztések is bekerülhetnek. Kamera terén nagy valószínűséggel marad a 13-14 megapixeles vonal, valamint a PureView képalkotási technológia is megtalálható lesz. Valamint az 5 megapixeles előlapi kamera megléte is borítékolható. Nagyobb teljesítményű lapkakészlet és Dual SIM támogatás sincs kizárva.

Továbbá erősíti a tényt az utód érkezése, hogy Indiában szépen csendben elkezdték kivezetni a Nokia Lumia 830. A raktárkészletek kezdenek kifogyni, a további rendeléseknél pedig a “Coming soon” felirat látható.

Reklámok

Következő hónapban érkezhet a Microsoft Lumia 840” bejegyzéshez egy hozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.