Új powerbank trió a Microsofttól – nem csak Lumiákhoz

Egy ötletes “vésztöltő” triót mutatott be a Microsoft, amely nem csak egy, hanem már két készülék egy idejű töltésére is képes. A Microsoft Portable Dual Charger névre hallgató tartozék három teljesítményű változatban lesz majd kapható világszerte.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

Microsoft-Portable-Dual-charger_Lumia-640-XL

A formás kis powerbank család egy kényelmes szappan formát kapott, mely tökéletes fogást biztosít, emellett a méreteit tekintve akár utazás közben is velünk lehet, akár a zsebünkben, akár a táskánkban.

Ami a “csomagolást” illeti, a készülékház polikarbonát anyagú, a feltöltéshez csak egy normál töltőt kell használni. Egy powerbank feltöltéséhez legfeljebb 6 órára van szükség, ami természtesen lehet kevesebb az akkumulátor csomag tárolókapacitásához mérten.

Microsoft-Portable-Dual-charger

A 100×68.5×25 mm-es méretekkel megáldott, 215 grammos csöppség kapható lesz 5200mAh-s (DC-32), 9000 mAh-s (DC-33) és 12 000 mAh-s (DC-34) teljesítményű változatban. Ezzel a tartozékkal akár egyszerre tölthetünk fel két okostelefont, vagy akár más tartozékot, eszközt. Legyen az akár egy tablet, vagy például egy Nokia MD-12 vezetéknélküli hangszóró.

A powerbankok értékesítése az elkövetkezendő hetekben fog kezdődni, melyek világszerte kaphatóak lesznek a forgalmazóknál. Szerencsére az ajánlott fogyasztói árakat már megadta a redmondi óriás: az 5200 mAh-s modell 35 dolláros (kb. 9700 Ft), a 9000 mAh-s modell 45 dolláros (kb. 12 400 Ft), míg a 12 000 mAh-s modell 55 dolláros (kb. 15 200 Ft) áron kerül majd a boltok polcaira.

Portable-Dual-Charger-DC-33-LED1

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.