Tripla LED vakuval érkezhet a Lumia 940

A Microsoft egy jó ideje csak a belépőszintű- és a középkategóriás modellekre fókuszál, viszont megannyi rajongó már tűkön ül, hogy végre egy új csúcs Lumiát is lásson a piacon. Sok pletyka terjeng egy ideje arról, hogy a redmondiak új high-end készülékeken dolgoznak – most a Lumia 940-ről derült ki információ az @evleaks által.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

10440749_849531275095399_6469687987762384632_n

Egy lehetséges elképzelés a Phone Designer jóvoltából

Az fentebb látható tweetben Evan Blass, az @evleaks atya egy meglepő üzenetet tett közzé, egy meglehetősen homályos kép társaságában. A “Ne adjátok fel a reményt, Windows fanok” posztja meglehetősen egy jó pont lehet a Lumia rajongók körében. Hisz a homályos kép meglehetősen egy csúcskategóriás Lumiára jellemző tulajdonságokkal rendelkezik.

A korábban kiszivárgott információk alapján sok specifikációt képzeltek el a rajongók és a szaksajtók, amelybe bele van értve a Lumia 940 XL is, mely USB Type C csatlakozóval és 20 megapixeles kamerával érkezhet.

Bár mivel nem vehető ki tisztán, hogy milyen komoly érzékelővel rendelkezik a készülék, így rá kell hagynunk a “művészlelkekre” a tisztán megjelenő képeket. Ezek közül is talán a Phone Designer elképzelése a legreálisabb, hisz ott már a tripla LED vaku tökéletesen kivehető, egész gusztusos megjelenéssel.

Mivel a kettős LED vaku már eléggé elterjedt világszerte az okostelefonoknál, ezért a három LED már komolyabbnak hat nem csak kinézetre, de teljesítményre is. Viszont mivel a tweetben szereplő kép nagyon homályos így nem mondható biztosra, hogy az a harmadik LED tényleg LED. Az is előfordulhat, hogy az LG-hez hasonlóan egy színskála szenzor kapott helyet.

De mivel még hivatalos megjelenésrő nem tudni, így maradnak a spekulációk és a pletykált tulajdonságok. A “Lumia 940″ esetén egy 5.2”-es QHD (1440×2560 pixel) felbontású, míg a “Lumia 940 XL” esetén egy 5.7″-es, szintén QHD felbontású kijelző mellett foglalt állást a szaksajtó. A legnagyobb valószínűséggel a két “erő-művész” a Qualcomm Snapdragon lapkáival kerül ki a piacra. Míg a kisebbik Snapdragon 808-at kaphat, addig a nagyobbik már Snapdragon 810-et. Várhatóan a 3 GB memória, a 32 GB belső tárhely, az 5 megapixeles előlapi- és 20 megapixeles hátlapi kamera azonos lesz mindkét modellnél.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.