Több európai Nokia Care Pont is bezárhat?

Legalábbis a wpworld.pl spekulációi szerint ez is bekövetkezhet Lengyelországban és több európai országban is. Nyilván senkinek sem új hír, hogy a Microsoft ismét csökkenteni fogja a telefonos üzletágban dolgozók létszámát, melynek újabb 7800 munkatárs lesz az “áldozata”. Ezekből a hírekből kiindulva jogos lehet a feltételezés, hogy a Nokia ex-szervizhálózata a Nokia Care is részese lehet a leépítésnek.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

Nokia_Care_Point

A máig is működő Nokia Care szervízpontok világszerte több országban is jelen vannak, ahol Nokia és Lumia készülékek helyszíni javítása, burkolatcseréje, esztétikai javítása és komolyabb szervízelése is folyik.

Ha a wpworld.pl feltételezései helyesek, akkor a Microsoft által meghozott döntések értelmében az elkövetkezendő három hónapban bezárásra kerülhet több európai Nokia Care Pont. A lengyel tech oldalnak egy forrás a következőket nyilatkozta:

Mint az tudni illik, a Microsoft terjeszkedni kezdett Európán belül is, de egyes szolgáltatásokkal szemben némi lappangás tapasztalható. Június végén a Microsoft megkeresett minket azzal kapcsolatban, hogy a Microsoft/Nokia felvásárlás értelmében 3 hónapon belül felmondásra kerül a szerződés. A Microsoft megváltozott politikája miatt nem mi leszünk az egyetlenek, akiknél bezárásra kerül sor, de az engedélyek értelmében még szeptemberig aktívak maradhatunk (tehát augusztusban végéig működni fogunk). Persze több olyan szolgáltató partner van, amely nem kapott semmilyen felmodó levelet, így valószínűsíthető több lépcsős leépítésre számíthat a szervízhálózat.

Hogy ez a magyarországi szervízhálózatot milyen mértékben érinti, vagy hogy a jövőben mire lehet számítani, arra senki se tudja a választ. Mindenestre reméljük, hogy nem teljesen szűnik meg a szervízhálózat, hanem némiképp átalakul, ezzel javítva a szolgáltatások minőségét.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.