Hamarosan Európában is kapható lesz a Nokia N1

Egyelőre csak Írország és az Egyesült Királyság kap a jóból, de ezzel hivatalosan is elkezdődik a Nokia első androidos tabletjének forgalmazása az öreg kontinensen. Bár az idei Mobile World Congresse-n sokat utaltak rá a finnek, mégis ilyen sok idő kellett ahhoz, hogy végre Európa is kapjon az új Nokia eszközből.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

untitled

A következő hetekben megjelenő Nokia N1 tabletre már elő lehet rendelni az angol NokiaShop kínálatában 219 angol fontos (kb. 97 000 Ft) kezdőáron. Amint a készülék kapható lesz a bolt kínálatában, rögtön kiküldik az értesítőket a vásárlás megerősítéséhez. Bár eddig csak az ázsiai térségben volt elérhető a készülék, már most szép rendelés szám futott be ismét a Nokia tabletjára.

A NokiaShop-nak természetesen semmi köze közvetlenül a Nokiához, hanem a Colourful (2018) Limited nevű cég bolthálózata, így harmadik félnek számít az összeköttetést és az értékesítést tekintve. Ennek ellenére hivatalos garancia és szerviz szolgáltatást ígérnek, ami mindenképp egy nagy segítség lehet a finnek számára.

A lassan már egy éves eszköz még mindig népszerű tud lenni a piacon, talán nem is alaptalanul. Hisz a 7.9 hüvelykes kijelzővel rendelkező “csöppség” nagy teljesítményű Intel Atom Z3580 rendszerchipet kapott, melyhez USB Type-C csatlakozó (megjegyzendő, hogy ez a készülék volt az első ilyen csatlakozó szerelt eszköz a piacon), 32 GB tárhely és Android Lollipop operációs rendszer társul, Nokia Z Launcher-el a fedélzeten.

Tehát, egy szó mint száz, a Nokia N1 végre megérkezett Európába, és aki nem akar várni, az már most jelentkezhet az első darabokra az angol bolthálózat oldalán. Remélhetőleg hamarosan más országban is hivatalosan forgalomba kerül a Nokia új eszköze.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.