Több Lumia alkalmazás támogatása szűnik meg hamarosan

A Lumia Conversations adott ki egy blog bejegyzést a napokban, amelyben némi tájékoztatást adtak több Lumia alkalmazás jövőjéről. Az ” áldozatok” között megtalálható lesz a Lumia Storyteller, a Lumia Beamer, a Photobeamer, a Lumia Refocus, a Lumia Panorama és a Video Uploader. Mindegyik alkalmazás támogatása meg fog szűnni október 30-ával, ugyanígy az online oldalaik is megszüntetésre kerülnek és kikerülnek a Windows Phone Áruház kínálatából.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

lumia-storyteller-wp-hero

A blog bejegyzésben a Microsoft a következő képpen magyarázta a döntését:

A célunk az, hogy minden igazán népszerű alkalmazás minden Windows alapú eszközön egyaránt futtatható legyen. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, még nagyobb figyelmet kell szentelnünk a Windows 10-ben megtalálható Fényképek és Kamera alkalmazásra.

Sok olyan funkció megtalálható már a Fényképek és Kamera alkalmazásban, ami eddig csak a Lumia alkalmazásokban volt megtalálható. Nem ígérjük, hogy bármilyen különleges funkció külön alkalmazásban köszön vissza, de elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egy nagyon jól sikerült fotó és kamera alkalmazás kiváló élményt nyújthat különböző Windows alapú eszközön. Ehhez fontosak a felhasználóink visszajelzései, hisz ezek alapján folyamatosan fejlesztjük alkalmazásainkat.

Míg a Windows Phone Áruházban október 30-tól nem lesznek elérhetőek a fentebb is említett alkalmazások, addig amelyek letöltésre és telepítésre kerültek, továbbra is megtalálhatók és használhatók lesznek Windows Phone alapú készülékeken, még ha frissíteni is fogjuk a készülékünket Windows 10 Mobile-ra. De mivel a Lumia Storyteller, a Lumia Beamer, Photobeamer és a Lumia Refocus online szolgáltassál is rendelkezik, így ezen alkalmazások nem igazán lesznek használhatók az említett naptól kezdve.

Azok, akik a Lumia Storyteller alkalmazáson keresztül töltöttek fel tartalmakat, azoktól a Microsoft azt kéri, hogy október 30-ig bezárólag töltsék le tartalmaikat az internetről. Ugyanis október 30. után az online Storyteller nem lesz többé elérhető.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.