Új üzleti modell a Lumiákat használó vállalkozások számára

A Microsoft egy olyan modellen dolgozik, melyet a Nokia is sikeresen alkalmazott az üzleti és vállalkozói világban. A @NokiaAtWork alapokból építkező stratégia alapján a Microsoft olyan készülékek értékesítését bonyolítaná le, melyek már Windows 10 alapokon nyugszanak, vagy már futnak rajta, ezzel csábítva közelebb a Lumia családot a vállalkozások “mindennapjaiba”.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

boxes-lumia-business

Paul Thurott által megszellőztetett dokumentumok alapján elmondható, hogy már van néhány elképzelés a redmondiak háza táján, hogy miként nyerjék el a cég, vállalatok kegyeit. Persze az úriember hangsúlyozta, hogy nem tudja a kiszivárgott dokumentumok hitelességét 100 százalékban megerősíteni, mindenesetre érdekes elképzeléseknek tűnnek.

Bár konkrét készülékekről nem esik szó, hogy melyek vesznek részt a programban, Thurott elmondása szerint az új Lumiák-hoz egy úgynevezett “pre-release” Windows 10 Mobile is kiadásra kerülhet, amely talán egyfajta “próba-csomagként” lehetne azonosítani.

Ugyanakkor az se lehetetlen, hogy a Microsoft a Nokia programjához hasonlóan mintakészülékeket küld a potenciális vállalkozások számára, ezzel felmérve, hogy alkalmas lesz-e a kiválasztott modell az adott munkakörülményekhez. Persze a legnagyobb tétet a MIcrosoftnak kell megtenni egy sor új Lumia bemutatásával.

Az alább is látható koncepció a következő modellekre alapulna:

  • Microsoft Lumia Windows 10-el, középkategóriás ajánlattal
  • Microsoft Lumia Windows 10-el, prémium (felső-)kategóriás ajánlattal

in-boxes

A dokumentumok alapján az szűrhető le, hogy ezen készülékek egy különleges “tálalást” kapnak, hogy még elnyerőbbek legyenek a vállalkozások számára. A cél nagyon egyszerű: a lehető legjobb módon bemutatni a Lumia okostelefonokat, mellyel az a tény megerősítést nyer, hogy a legjobb üzleti eszközt tartják a kezükben. Ha egy középkategóriás ajánlatról beszélünk, akkor valószínűleg egy kedves, megnyerő, de egyben egyszerű megjelenésű csomagot kaphatnak a vállalatok, míg egy prémium ajánlat esetén ez akár egy prémium bőr csomag is lehet.

Mindenesetre ha nem most, de az október 6-án megtartandó eseményen valószínűleg többet megtudhatunk a koncepcióról. Aki kíváncsi a további képekre vagy a dokumentum részleteire az itt megtekintheti.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.