Decemberben jöhet a Windows 10 Mobile

Aki az elsők között akar a Windows 10 Mobile élményben részesülni, az már novemberben beszerezheti új Lumia 950 vagy 950 XL okostelefonját. De viszont a többieknek még várakozó állásban kell lenni egészen decemberig.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

windows-10-mobile-tiles-new-lumia-1520

A Microsoft Lumia Facebook oldalán a Microsoft egyik képviselője válaszolt több kérdésre, miszerint mikor is jön pontosan a Windows 10 Mobile frissítés. Íme a fontos részlet a nyilatkozatból:

“A Windows 10 már most elérhető PC-kre és tabletekre, és míg a Lumia 950 és a Lumia 950 XL már korábban elérhető lesz, addig más Windows 10 telepítésére alkalmas eszközökre, beleértve a mobiltelefonokra, majd decemberben kezdődik el a frissítés kiadása.”

Fontos megjegyezni, hogy ezen nyilatkozat alapján nem egyértelmű, hogy mikor is jön pontosan decemberben az első frissítési hullám, de persze bármikor megkezdődhet. Azt se érdemes elfelejteni, hogy nem egyszerre kerül ki minden egyes készülékre a Windows 10 Mobile, így egyeseknek majd többet kell várni.

De természetesen egy remek hírnek számít, hogy végre van egy komolyabb nyilatkozott a frissítéssel kapcsolatban. Aki viszont nem szeretne várni, de mindenképpen ki akarja próbálni az új rendszert, az továbbra is csatlakozhat a Windows Insider programhoz*.

*Nem tanácsos állandó használatban lévő eszközön kipróbálni, ugyanis az esetleges hibák miatt nem használható teljesértékű telefonként. Mindenki, aki telepíti a Technical Preview bármely verzióját, számítson azzal, hogy ezen operációs rendszerek még csak béta állapotban vannak, Ergo senki ne vegye úgy, mintha már a végleges rendszert tartana a kezében.
Reklámok

Decemberben jöhet a Windows 10 Mobile” bejegyzéshez egy hozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.