A Lumiákkal együtt debütálhat a Display Dock

A Microsoft a keddi eseményen bemutatta a Microsoft Display Dock-ot is, melynek segítségével könnyeden használhatjuk a Lumia 950-t és 950 XL-t Continuum módban. A kis tartozék segítségével a számítógépszerű élmény garantált, plusz a billentyűzet, az egér is csatlakoztatható hozzá USB csatlakozón keresztül. Így nem kell a Bluetooth párosítással is vacakolni.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

Microsoft-Display-Dock-01

A most közzétett hír egyenesen a Computerword-től származik, akik szerint a Display Dock a Lumia 950/950 XL párossal együtt novemberben fog debütálni a piacon. A 99 dolláros (kb. 27 000 Ft) eszköz opcionális kiegészítőként fog szerepelni a kínálatban, bár egyes kereskedők akár a csomag részeként is kínálhatják a terméket.

Előre láthatólag az energiaellátásról gondoskodó kábelen kívül más nem lesz megtalálható a kiskereskedelmi csomagban, így például a HDMI kábelről nekünk kell gondoskodni. A Display Dock megalkotásakor mindenre gondoltak a tervezők, így a kis tartozékon elhelyezésre került 3 teljesértékű USB csatlakozó, egy HDMI port és egy DisplayPort is. A készülékkel való összecsatlakozásról egy USB Type-C csatlakozó fog gondoskodni.

Bár a Display Dock nem fog soha kiváltani egy komplett számítógépet, megkönnyítheti az irodai és üzleti munkát, hisz rengeteg irodai alkalmazás érhető el Windows 10 Mobile-ra, amely az univerzális Windows platformnak köszönhetően akár bővülhet is a későbbiek folyamán.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.