Elindult a “Designed for Microsoft Lumia” program

A nemrégiben bejelentett Lumia 950 családdal együtt egy felfrissített program is az útjára indult. Persze maga az ötlet nem új keletű, hisz már a Nokia is bemutatott nem egy olyan tartozékot más gyártóktól, melyek kifejezetten a készülékeikhez készültek. Most a Microsoft az új “Designed for Microsoft Lumia” programmal igyekszik még vonzóbbá tenni a termékeit mind a felhasználók, mind más tartozékokkal foglalkozó gyártók számára.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

mozo-lumia-950

Mint arról pár nappal ezelőtt is beszámoltunk, elsők között említhető a finn székhelyű Mozo, aki szintúgy részt vesz a programban. Ezen felül “második fecskeként” mutatkozott be a svéd Krusell, amely hivatalos tartozékként fog több kiegészítőt szállítani Microsoft Lumia okostelefon tulajdonosoknak.

Hogy mi is biztosak legyünk abba, hogy az a termék, amit megveszünk valóban Lumia okostelefonokhoz szánják, a redmondiak elkészítették a programhoz tartozó logót is, melyet a tartozék-gyártók elhelyezhetnek a leírásokban és a termékek csomagolásán.

designed-microsoft-lumiaPersze sok adattal kapcsolatban sok a kérdőjel, és azt se lehet tudni, hogy ebben a programban részt vesznek-e a korábbi Lumia modellek is, vagy csak a friss modell-család kap a jóból. Mindenesetre a Microsoft ezzel zöld utat adott a harmadik féltől származó eszközök kiadására, így ha minden jól megy, akkor rengeteg ilyen logóval rendelkező termékre csaphatnak le az új Lumia tulajdonosok.

Krusell

Természetesen a Mozo már megkezdte az előrendelések felvételét, valamint a Krusell is demonstrálta új termékei között a Boras FolioWallet flip covert, amelyet elsősorban Lumia 950 XL okostelefonok számára szán a gyártó.

Reklámok

Elindult a “Designed for Microsoft Lumia” program” bejegyzéshez egy hozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.