Bemutatkozott a felfrissített DT-904 vezetéknélküli töltő

Egy újabb tartozékkal bővült a Lumia 950 családhoz tartozó kínálat, ami nem más, mint a Nokia DT-903 vezetéknélküli töltőjének felfrissített változata. Bár formailag nem sokat változott a tartozék, egyedüli újdonságként talán a Microsoft logó róható fel.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

microsoft-dt-904-wireless-charger

Az eszköz méretei is azonosak, így a nem kell nagy technológiai “bumm”-ra számítani, viszont a Microsoft szerencsére megtartotta azon jó szokását, hogy a bevált, jó dolgokat meghagyta a kiegészítőben.

Azaz az egész töltő pad alján egy LED fénynyaláb fut végig, ami különböző pulzálással tudja jelezni a felhasználó számára, hogy éppenséggel volt egy nem fogadott hívása, esetleg kapott egy üzenetet, vagy végzett a telefon feltöltésével. A töltő funkciói között említhető az NFC alapú párosítás is, így telefonunk Bluetooth kapcsolaton keresztül tud kommunikálni a töltő pad. Így ha a telefon éppen merülőfélben van, akkor a DT-904 fényjelzést ad le, ezzel felhívva a figyelmet a telefon feltöltésére.

Bár a DT-903 egyes piacokon még kapható 60 dolláros (kb. 16 000 Ft) ajánlott fogyasztói áron, az már most borítékolható, hogy az “új” DT-904 a Lumia 950 és 950 XL hivatalos tartozékaként fog szerepelni a kínálatban. Boltokban való megjelenése is nagy valószínűséggel a két csúcs-Lumia debütálására fogják időzíteni.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.