Technikai problémák miatt nem érhetőek el a HERE alkalmazásai

Nyílván sok felhasználónak feltűnt, hogy a Nokia HERE navigációs alkalmazásai egy jó ideje nem érhetők el sem a Windows, sem a Windows Phone Áruházban. A probléma megoldásán elméletileg gőzerővel dolgoznak a fejlesztők.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

here-maps-15-wp-hero

Természetesen a hibát, több felhasználói kérdés után mi is felfedeztük, viszont egy ideig a Nokia nem is reagált a hibával kapcsolatban. Azonban az előző héten a HERE szóvivője egy közlemény adott ki, melyben a következőket nyilatkozta:

Tisztában vagyunk a helyzettel, technikai gondok miatt nem tudjuk a HERE alkalmazásait letöltésre kínálni új Windows és Windows Phone 8, 8.1 és 10 alapú készülékekkel rendelkező felhasználó számára. Azon dolgozunk, hogy ezt a problémát megoldjuk, és biztosítani tudjuk az alkalmazások letöltési lehetőségét továbbra is. Viszont míg a hiba nem áll helyre, addig azt javasoljuk, hogy minden új felhasználó használja a gyárilag telepített Windows Térképeket. Ha viszont a HERE alkalmazásai megtalálható egyes készülékeken, azoknak javasoljuk, hogy ne töröljék le, amíg az alkalmazások újra nem lesznek elérhetőek az Áruházban.

Tehát a probléma adott, amin dolgoznak a fejlesztő mérnökök. Reméljük minél hamarabb orvosolni tudják a hibát, és amint újra elérhetőek lesznek, értesíteni fogunk Titeket is közösségi csatornáinkon.

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.