Ilyen lett volna a “Lumia 850”?

Érdekes aura lengi körbe a Lumia 830 utódjául szánt “Lumia 850”-t, hisz az elmúlt hetekben több pletyka, fotó is szárnyra kapott az internet tengerében. Bár a modellezett képekről állítják, hogy nem holmi rajongói munka, hanem valósak, de erre garanciát senki nem tud adni teljes mértékben.

A cikk forrása angol nyelven elérhető itt/The source of the article in English is available here

A Honjo kódnéven fejlesztett Lumia hűen követné elődje vonásait, így borítékolható lenne a vékony készülékház kialakítás, a nagy kijelző és a fém keret a készülék oldalán.

Viszont az igazi újdonság – már annak lehet nevezni a kiszivárogtatott tulajdonságok alapján – a darabos modell család (ergó egy sima és egy XL változat). A trendeknek megfelelően egy 5 és egy 5.7 hüvelykes képátlóval rendelkezővel szerelnék fel a “Lumia 850” családot, míg az előbbi 768p-s felbontással (1280×768), addig az utóbbi 1080p-s (full HD) felbontással rendelkezne.

Kamera terén nem sok mindenre derül fény, viszont az alább is látható fotók alapján úgy tűnik, hogy az előlapi kamerához is járna egy LED vaku – selfie őrültek előnyben. A készülékek lelkét a jól megszokott Qualcomm architektúra adná. Az 5″-es variáns esetén Snapdragon 410d lapka kerülne a készülékbe, az 5.7″-es variáns esetén egy Snapdragon 615 lapka látná el a “feladatokat”.

gsmarena_002

Érdekes megoldásként lehetne továbbá kezelni az audió jack aljzat és az USB aljzat pozícióját. A két komponens “helyet” cserélt, így a mindennapi használatban új dimenziókat nyitna meg a “Lumia 850”.

gsmarena_003

Persze az utólag megszellőztetett fotók minősége nagyon “gyatra” szintet képvisel, mindenesetre az egyes “építőelemek” pozíciója stimmel a render képek alapján. Ugyanez igaz a specifikációra, hisz a megszellőztetett információk hitelessége mindig megkérdőjelezhető. Persze ha későbbiekben valami komolyabb információ felröppen, arról mi is igyekszünk hírt adni.

Reklámok

Ilyen lett volna a “Lumia 850”?” bejegyzéshez ozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.