Pletyka: Január 12-én kezdődhet a Windows 10 Mobile frissítés

Sajnos még mindig a pletykákról van szó, és nem egy hivatalos bejelentésről, de ha hinni lehet a híreknek, akkor az első frissítési hullám a jövő héten, vagy azt követő napokban indulhat meg.

logo-windows-10-mobile-930

Nyilván sokan várják már, hogy a következő generációs mobil operációs rendszer is felkerüljön hőn szeretett Lumiájukra, ám ismét várakozó állásban kell maradni. Persze hivatalos nyilatkozatok továbbra sincsenek az ügyben, és nyílván az is érthető, hogy a Microsoft nem szeretne félkész “terméket” kiadni a régebbi modellekre, de lassacskán nagyobb várakozás ővezi az új operációs rendszert, mint az eddigi összes Windows Phone frissítést.

Az új pletyka forrása továbbra is ismeretlen, így nem nagyon lehet hitelt adni a pontosságnak. Bár az se lehetetlen, hogy ezen a januári napot vagy az azt követő napokban készülhet valamilyen bejelentésre a redmondi cég. De ez nem feltétlenül a frissítés indítását rejtheti, hanem a Lumia 650 (és talán a Lumia 850) startját.

Ugyanis a Microsoft marketingért felelős vezetője az előző év végén – finom utalgatás mellett ugyan, de – megerősítette a tényt, miszerint a Microsoft Lumia 650 bemutatásra fog kerülni. Mindenesetre a remény hal meg utoljára. Dukkoljunk, hogy nem egy újabb ámításról van szó.

Forrás: WinBeta

Reklámok

Pletyka: Január 12-én kezdődhet a Windows 10 Mobile frissítés” bejegyzéshez egy hozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.