“2 héten belül” megérkezhet a Windows 10 Mobile

Legalábbis a német Deutsche Telekom kínálatán belül, amelyről egy blogbejegyzés is tanúskodik. Bár már tegnap felröppent egy hír, miszerint január 12-e után kiadásra kerülhet a Windows 10 Mobile frissítés, viszont a Telekom posztja most üdítőként hathat a tényekre.

windows_10_mobile_preview

A Deutsche Telekom blogbejegyzése a közelgő szoftverfrissítéseket taglalja, melyek között az első frissítési hullámban fellelhető Lumia modellek is említésre került. Emelett az író fel hívta a figyelmet arra is, hogy a frissítés kiadása nem azonnal fog lezajlani, hanem a publikálást követően még végig futnak a Microsoft szerverein, majd azt követően jut el minden egyes készülékre. Ennek értelmében a frissítési ciklus kezdete akár 2 hétig is elhúzodhat.

Mindenesetre további információkat is közöl a német szolgáltató, így a Lumiák mellett a frissítést követő szoftver verziója is publikálásra került. Ennek értelmében minden frissítésen áteső modellen a Windows 10 Mobile 10.0.10586.29 verziójú build-ja, vagyis az előző “Insider” rendszer fog szolgálatot tenni. És hogy ne nyújtsuk tovább a mézes madzagot, íme azon telefonok listája, amelyeket az első hullámban fog frissítetni a Deutsche Telekom:

  • Microsoft Lumia 950
  • Nokia Lumia 930
  • Nokia Lumia 830
  • Microsoft Lumia 640 LTE és 640 XL LTE
  • Nokia Lumia 635
  • Microsoft Lumia 535

A korábbi híresztelésekkel szemben, itt most egy kisebb “csoportról” beszélhetünk, ugyanis hiányzik a listáról a Lumia 532, a Lumia 435, a Lumia 735 többek között, amelyek nagy valószínűséggel megkapják az elsők között az új Windows-t. Persze ennek hátterében sok minden állhat, talán többek közt az is, hogy nem minden egyes modell kapható a kínálatukban. De ne tessék csüggedni, ezt már talán egy jó jelként is lehet értelmezni.

Forrás: GSMArena

Reklámok

“2 héten belül” megérkezhet a Windows 10 Mobile” bejegyzéshez ozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.