Valós képen a Lumia 650

Korábban már megerősítésre került – igaz burkoltan -, hogy a Lumia 650 hamarosan debütálni fog a piacon. Azóta pár lelkes dizájnert is megihletett a közelgő középkategóriás Lumia, de most egy friss fotó került fel az internetre, melyen már valós szituációban pózol a Lumia 650.

microsoft-lumia-650

Maga a kép nem mondható a legjobb minőségűnek, ám a fontosabb részletek így is eléggé kivehetők. Sőt nagy a hasonlóság e között, és a Phone Designer által készített “látványtervek” között, ami arra enged következtetni, hogy a dizárner meglehetősen jól érzékkel tud telefonokat megálmodni puszta pletykák alapján.

A fotót megszivárogtató források egyebek mellett egy kisebb specifikációt is mellékeltek, mely állítólag már a “hivatalos” is mondható, de mi továbbra is azt javasoljuk, hogy ezen részt kezeljük fenntartásokkal. A fémes keret és a virtuális kezelőgombok stimmelnek, a változás a készülék belsejében keresendő.

A korábban említett Snapdragon 212 lapka helyett egy Snapdragon 210 lapka teljesíthet szolgálatot, ha hinni lehet pletykáknak. Ennek értelmében gyengébb órajel párosulhat a négymagos processzor mellé, ugyanis így az 1.3 GHz-es teljesítmény helyett be kellene érnünk egy 1.1 GHz-es órajellel. Továbbá az akkumulátor kapacitása mindössze 2000 mAh, amely jóval kevesebb, mint a most piacon lévő Lumia 640 és Lumia 535 készülék esetén.

Minden más mondhatni tartja magát az eddig megszellőztetett tulajdonságokhoz. Ergó maradt a 720p-s (HD) felbontású 5″-es kijelző, illetve a szokásos kamerafelhozatal.

Forrás: GSMArena

 

 

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.