Képek egy új Nokia párosról

2016 az az év, amikor véglegesen is lezárult a Nokia és a Microsoft között kötetett külön szerződés, melynek értelmében a Nokia nem adhatott ki a saját márkája alatt okostelefont. Ennek következményeként most egy fotósorozat szivárgott ki, melyen két Nokia telefon pózol.

new-nokia-surfaces

Míg a nagyobbik készülék műanyag burkolattal lett ellátva, addig a kisebbik modell egy teljes fém házzal rendelkezik, valamint jóval kisebbnek hat fehér színű testvére mellett. Ne tévesszen meg senkit, a fehér készüléken megtalálható kapacitív gombok kinézete, amely ugyan hasonlít a Nokia első androidos készülékcsaládjában megtalálható Nokia X2 gombjaihoz, ám annak az “építőelemei” más elosztásban találhatók, így mindenképp egy új modellről beszélhetünk.

Mivel a képek minősége továbbra is hozza a kínai kiszivárogtatásoknál megszokott rossz minőséget, így nem igazán lehet megmondani, hogy belső fejlesztői eszközökről van szó, vagy ezek tényleg az új Nokia modellek generációja. Korábban már felröppent pár hír, miszerint a finn vállalat 3 készüléket is piacra dobhat, de erre megerősítés a mai napig nem történt, inkább csak tagadások, miszerint a cég még nem kívánkozik visszatérni a mobiltelefonos piacra.

Ha tényleg lesz is belőle valami, arról mi is igyekszünk majd beszámolni. Reméljük a Nokia tényleg vissza tér a piacra, és ismét megmutatja, hogy mire képesek a finnek, ha telefontervezésbe kezdenek.

Forrás: GSMArena

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.