Lebuktatta a Microsoft a “Surface Phone”-t

Nem előszőr lehetett már hallani a “Surface Phone”-ról, mint a Windows alapú telefonok csúcsa. Bár folyton csak pletykákat halott az ember róla, most úgy tűnik, hogy a Microsoft kicsit “elszólta” magát, melynek következménye egy “Lumia Phone X” nevű modell lett.

602823_575503962498133_1967375165_n

A kép csak illusztráció /Forrás: PhoneDesigner/

A “Lumia Phone X” egy kínai Continuum-ot promótáló videóanyag leírásában volt megtalálható, igaz csak addig, míg a Microsoft észre nem vette a hibát (már ha nem szándékos volt), és ki nem javította a leírást. De szerencsére több internetes portál időben kapcsolt, így képi anyagban meg marad, mint tanúbizonyság.

lumia_phone_x.thumb

A videó leírása lényegében taglalta, hogy a mobilos Continuum milyen feladatokra használható, valamint a támogatott telefonok “listáját” is megemlítette. Ennek folyamán derült fény a “Lumia Phone X”-re a Microsoft Lumia 950/950 XL és az Acer Jade Primo mellett, melyek jelenleg a kategória csúcsát jelentik Windows 10 Mobile fronton.

Nem lehetetlen, hogy a telefon meglátja a napvilágot, ugyanis több Microsoft-os alkalmazott is tett utalásokat a modellel kapcsolatban. Ha tényleg be mutatásra kerül, nem lehetetlen, hogy ez lesz az első olyan Windows 10 Mobile alapú telefon, mely x86-os architektúrára épülne. Ergó számítani lehet arra, hogy képes lesz régebbi Windows alkalmazások futtatására. Természetesen mindenképp az Intel mobil processzoraira is szükség lesz.

Forrás: Winbeta

Reklámok

Lebuktatta a Microsoft a “Surface Phone”-t” bejegyzéshez egy hozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.