Valós képeken a “Lumia 850”

Bár a mai napig is csak feltételezni lehet, hogy valóban megjelenik-e a Honjo kódnéven fejlesztett “Lumia 850”, mindenesetre újabb képek jelentek meg a készülékről. De most sokkal jobb minőségben.

lumia850photo1

A képek forrása szokásosan megint kínai, pontosabban az ott népszerű Baidu közösségi fórum hasábjain bukkant fel az említett modell, melyről most spkkal több részlet is kiderül, már ami külsőleg felfedezhető. Így egy körülbelüli méretet is alapul vehetünk.

Ha a forrásoldalról próbálunk információt szerezni, akkor durva fordításban megállapítható, hogy az említett eszköz vagy “Lumia 650 XL” vagy “Lumia 850″ névre hallgathat a maga 5.4”-es kijelzővével. Tehát ha tényleg a “Lumia 850”-ről van szó, akkor némiképp növekedni fog az elődhöz, a Lumia 830-hoz képest.

Ami a képekről azonnal levonható, az az hogy ismét lesz/lenne Dual-SIM-es opció, ami a mai trendeket figyelve szinte már alapfelszereltségnek számít. Külön öröm, hogy mindkét SIM kártya az akkumulátor kivétele nélkül cserélhető. Jah igen, akkumulátor. A képek alapján az figyelhető meg, hogy a Lumia 950 párossal ellentétben itt nem cserélhető telepről beszélünk.

A Windows 10 Mobile megléte akár borítékolható, de az hogy csatlakozók mi okból cseréltek helyet – lásd: USB port és az audio jack csatlakozó helyzetét -, arra már a vállalaton belül kell keresni a választ. Viszont a képek alapján nem egyértelmű, hogy az USB port USB-C vagy a már megszokott microUSB 2.0 szabványra épül.

Még egy kis finomságnak tekinthető az előlapi kamera és a további “kiegészítők” megléte. Nincs borítékolva, hogy a “Lumia 850” megkapná-e az írisz-szkenner adta belépési lehetőséget, de itt inkább egy LED vaku fedezhetünk fel, ami selfie készítésénél mindenképp hasznos tud lenni.

Ha tényleg bemutatásra is kerül a modell, azt a Mobile World Congress előtt nem nagyon fogjuk megtudni. A hírekkel kapcsolatban igyekszünk mi is “up-to-date” módba kapcsolni.

Forrás: Winbeta

Reklámok

Valós képeken a “Lumia 850”” bejegyzéshez ozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.