A legfrissebb Windows 10 Mobile lehet a WP8 frissítés!?

Nagyon régóta csúszik a Windows 10 Mobile kiadása Windows Phone 8 alapú Lumiákra, amely némi elégedetlenséget szült a felhasználók körében (nem is jogtalanul). Ám a pár nappal ezelőtti Venture Beat “jelentés” után némiképp talán bizakodhatunk abban, hogy e hónapban már megkezdődik a frissítések kiadása – bár nem ez volt az első tippelt debütálás.

windows-10-mobile-upgrade-prompt

A fent látható képet egy felhasználó osztotta meg a Windows Central oldalával, aki Lumia 520 okostelefonjával éppen csatlakozott az Insider programhoz, és ez a felhívás fogadta a “szoftverfrissítések” menüpontba. Az nem derült ki pontosan, hogy a delikvens mely Insider verzióra is szeretett volna váltani, viszont nem nála lehet az első meglepetés.

Ugyanis nem csak az új Windows 10-es Lumia nemzedék kapott új szoftverfrissítést, hanem az Insider Slow és Production programban részvevők is a 10586.164 build “képében”. Továbbá a kép tanúsága szerint a frissítés telepítése március 13. előtt biztos, hogy nem kezdődik meg. És akkor még nem beszéltünk arról a rejtélyes windows.com/mobilespecs oldalról, ami jelenleg még nem elérhető, de elviekben minden hasznos információt tartalmazni fog a frissítendő készülékekkel kapcsolatban.

Bár már a 10586.122-es build is nagyon stabilnak tűnt (főleg Insider Slow, Release és Production fronton), a 10586.164 hozta apró javítások már felszínre hozhatják a Venture Beat spekulációját, miszerint ez a verzió foglalhatja magába az egységes Windows 10 Mobile ökoszisztéma teljes kiépítését a régebbi Lumiák számára is.

Bár most már a késés mellett az is szólhat, hogy a redmondi cég igyekezett minden készülék esetén a stabilitási problémákat kiküszöbölni. És itt most nem csak a Lumiákra kell gondolni, hanem minden más gyártó készülékeire is, melyek Windows Phone 8 vagy 8.1 alappal léptek a piacra és részt is vesznek a frissítési hullámban.

Mindenesetre mi várjuk a fejleményeket. Ti mit gondolotok?

Forrás: Windows Central

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.