Ilyen lehet a “Surface Phone?

Ismét felbukkant a “Surface Phone”, igaz ismét kérdéses a hitelessége, hisz kínai források nem minden esetben megbízhatóak. De egy render kép alapján már lehet holmi elképzelésünk, hogy talán milyen lesz a 2017-re várt újdonság.

f49551e736d12f2e1bd3dda148c2d56287356892

A nokibar nevű Baidu fórumról származó kép meglehetősen ismerős lehet Lumiás körökbe, hisz a fotón látható okostelefon ismerős elemekből építkezik – már ha hitelesnek mondhatjuk a fotót, és nem holmi rajongói koncepcióról van szó. A forma összhangja a be nem mutatott Lumia 850-ről köszön vissza, igaz itt az USB csatoló nem a készülék tetején, hanem a készülék alján kapott helyet. A hátlapi kamera formanyelve rokonságban van a Lumia 950 XL-el és a Lumia 830-al, nagy valószínűséggel az előbbi modell tudásával felvértezve kerülne a boltok polcaira. A fémes keret pedig a nem is oly rég bemutatott Lumia 650-hez hozható a legközelebb.

Így bátran kijelenthetjük, hogy egy igazi Lumia-koktélt kaphatunk meg a közeljövőben. Bár ezt csak feltételes módban kijelentve vehetjük készpénznek. A képen még “szerepet kap” egy a Surface tabletekhez is járó, Type Cover-szerű tok, mely egyrészt körbeöleli a készüléket – tökéletes védelmet biztosítva -, másrészt egy apró qwerty billentyűzetet kapott, ami ebben a szegmensben meglepően furcsa választás lenne.

Ehhez még hozzájön a Mobipicker.com oldal spekulációja a telefon tulajdonságait illetőn, mely rendkívűl érdekes tálalást biztosít a készülék számára. Az oldal beszámolója szerint a készülék egy 5.7″-es kijelzőt kaphatna (tehát phablet kategória), a működésről a Qualcomm legújabb Snapdragon 830 lapkája gondoskodna – igaz itt egy kis hézag maradhat a történetben, ugyanis egyenlőre a Windows 10 Mobile nem támogatja a fenti lapkát, másrészt korábban már olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy a Surface Phone az Intel mobil processzorjait használhatja.

A hab a tortán három, egymástól eltérő hardveres csomag, amiből a “jövendőbeli” felhasználók válogathatnak, mint a jelenlegi Surface modelleknél:

  • 3 GB RAM + 32 GB belső tárhely (mint a jelenlegi Lumia 950 család esetén)
  • 6 GB RAM + 128 GB belső tárhely
  • és egy marketing bullshit kategória: 8 GB RAM + 500 GB belső tárhely (nyílván erre lesz a legkisebb esély, hogy megvalósul)

Ezek után már csak az a kérdés merülne fel, hogy kinek fogja megérni. Elvégre a mai, friss Surface tabletek sem az olcsóságukról híresek, elvégre a prémium kategóriában versenyeznek. Persze 2017 még messze van, még semmi sincs eldöntve, így az is lehet, hogy csak álom marad. Ti mit gondoltok?

Forrás: Neowin

Reklámok

Ilyen lehet a “Surface Phone?” bejegyzéshez ozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.