Microsoft: A Windows Phone teljes mértékben támogatott

Rengeteg spekuláció övezi a Microsoft jövőbeli terveit, ami legalábbis a mobilos iparágát jelenti. Ugyanis nem egyszer voltak olyan előjelek, mely alapján az átlag felhasználó arra következtet, hogy a Windows Phone és a Windows telefonos ágazata leáldozóba kerül. Ám most úgy tűnik, még sem ez a helyzet.

lumia650logo-1040x580

A Windows ágazat egyik meghatározó személye, Kevin Gallo egy fejlesztői konferencián tett nyilatkozata alapján a Windows Phone rajongók továbbra is életben tarthatják a remény sugarait. Gallo válasza alapján elmondható, hogy a Windows mobilos ágazata továbbra is “él és virul”.

“A Windows Phone teljes mértékben támogatott. Továbbra is mellette állunk. Nem hagyunk fel a telefonokkal sem. Tényleg nincs semmien mértékű változás, ami stratégiai  és irányítási szempontból hátrányba helyezné a Windows Phone helyzetét.”

Bár Gallo nem igazán tett megjegyzéseket azzal kapcsolatban, hogy a Microsoft fel hagy-e az okostelefonok gyártásával, de jelen állás szerint a vállalat inkább igyekszik az operációs rendszerre fókuszálni, és a készülékgyártás igyekszik meghagyni az OEM gyártók számára. Viszont még mindig ott van a pletykált Surface Phone, amiről azért elhintett pár információ morzsát Kevin Gallo:

“…néhány high-end és kategória első innovációval készülünk, mint ahogy azt a Surface termékág kapcsán tettük…”

Ha a “kategória első innovációra” gondolunk, akkor nem lehetetlen, hogy az amerikai vállalat valami olyan technikai durranással szeretne készülni, amely még a konkurenciát is meglepheti. Viszont mindenképpen jó érzés, hogy a “csempés” vállalat nem mondott le a “csempés” platformról, így még meg marad a remény.

Forrás: Winbeta

Reklámok

Microsoft: A Windows Phone teljes mértékben támogatott” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Ez azonban így kevés 😦
    930-am van, és cserén gondolkodok. Viszont nem tudnak olyan ütőkártyát felmutatni, ami miatt maradnék.
    sajnos az app gap egyre inkább jelen van, a 950 műanyag telefon lett, és a MSon kívül minden fejlesztő kifelé hátrál.

      1. Megtartottam a 930-at cégesnek, és egy P9-es Huaweit vettem 🙂

  2. Én Lumia 950 XL (Insider) felhasználó vagyok, s meg kell hagynom, hogy az alkalmazások s az operációs rednszer is egyre jobb lesz! A WhatsApp, FB Messenger, Facebook stb…alkalmazás is egyre jobb s kb azt tudják mind, mint az iOS vagy az Android alkalmazások. Sokkal kompaktabb a rendszer, nem kell 150 alkalmazás ahhoz, hogy minden fusson. Hatalmasat fejlődőtt a rendszer. S még mi van a Microsoft tarsolyában?! Támogatom a rendszert, nem csak azért mert Microsoft, biztonsági szempontokból is, s stabil. Várjuk ki a végét! 🙂

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.