Kép egy “elkaszált” Nokia tabletről

Úgy tűnik, hogy a Nokia-Microsoft akvizíciót megelőző rövid időszakban igazán kreatív és folyamatos munka zajlott a finnek háza táján. Bár sok “kukázott” modell fizikai valóját a mai napig homály fedi, de hogy a Nokia ismét visszatér, egyre több korábbi prototípus jelenik meg az interneten.

db9e33d12f2eb9386318bf92dd628535e4dd6fd7

A most megjelent fotó a kínai Baidu fórumon aktív @nokibar-tól származik, mely elviekben a Nokia egy a Lumia 2520 alá pozícionált Windows RT-s tabletje lett volna. Az RX-115 modellnévvel megáldott Lumia 2020 már egyedi megjelenésével is meglephette volna a nagy világot, hisz szemben a tableteknél megszokott divattal, itt a kamera az eszköz közepén kapott helyet.

Eredetileg a 2014-es Mobile World Congress-en debütált volna a második Windows-os Nokia tablet, ám erre soha nem került sor. A kijelző méreten kívűl szinte teljes mértékben megegyezett volna tulajdonságaiban a nagyobbik testvérrel, a Lumia 2520-al, ami még a korábbi Nokia World-ön mutattak be a finnek.

A képpel együtt pár információ-morzsa is felkerült az internet végtelen hálójára, így a sepcifikációra is lehet egy kis rálátásunk. Mint az fentebb említve lett, itt egy kisebb kijelző kapott szerepet a maga 8.3 hüvelykes képátlójával. A tablet lelke az akkori csúcsnak számító Qualcomm Snapdragon 800 lett volna, melyhez 2 GB RAM és 4G LTE adatkapcsolati sebesség is társult volna.

Ezen felül, ha megnézzük a kép további szereplőit is, láthatunk Nokia és Microsoft Lumia modelleket egyaránt, így a Lumia 1520 felett ott található meg a Lumia 950 XL mellett a Lumia “Honjo” néven ismert Lumia 850. Valamint a Lumia 1520-at jobbról közre fogó Nokia “XL 2”, amely a Nokia első androidos X családjának a második generációjában kapott volna szerepet a Nokia X2 mellett. Ám erre is, mint oly sok más Nokia eszközre, rá tette a bélyegét az elkövetkezendő időszakok történései.

Forrás: @nokiabar, Neowin

Reklámok

Kép egy “elkaszált” Nokia tabletről” bejegyzéshez egy hozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.