Új Nokia mobiltelefon bukkant fel

Mióta kiderült, hogy a Microsoft megvált a hagyományos telefonokat gyártó részlegétől, azóta többször felmerült az ötlet, hogy a Nokia talán újra megpróbálkozik a hagyományos mobiltelefonok piacával, ami mai napig nagy népszerűségnek örvend a fejlődő országok piacán.

16023360-z

A most felbukkant képek és specifikáció a kínai szabadalmi hivatal archívumában tűnt fel, mely alapján jól látható, hogy a kis Nokia telefon továbbra is követi az eddig megszokott formavilágot. Ez alapján nem kell nagyon hasra esni a telefon tudását illetően, hisz csak egy csöpke belépőszintű nyomógombos telefonról beszélünk.

Bár a tanúsítvány szerint az RM-1187 kódnévre hallgató telefon még a Microsoft (China) Co. Ltd. tulajdonába tartozik, erősen kérdéses, hogy valóban a Microsoft keze alól kerül ki a telefon azok után, hogy megváltak a mobiltelefonos részlegtől.

A 118 x 50 x 13,5 mm-es paraméterekkkel rendelkező telefon nem fog számítani egy tudásbajnoknak, ha piacra kerül. A mindössze 82,6 grammot nyomó eszköz csak EDGE adatkapcsolaton keresztül lesz képes kommunikálni az internet hálójában, viszont a Dual SIM módról nem kell lemondanunk. Ami a kamerákat illeti, van elő és hátlapi kamerája. Az utóbbi sem egy egetverő darab, hisz mindöszze egy CMOS érzékelőről beszélhetünk, ellenben LED vaku járni fog a csomaghoz.

Az energiaellátásról egy 1020 mAh-s akkumulátor gondoskodik, a telefon adattárolását 16 MB-nyi belső tárhely fogja ellátni, ami maximum a kontaktok tárolására lesz elég. A telefon 16 MB RAM-ot kapott, viszont microSD-vel való bővítésre lehetőség fog nyílni, akár 64 GB-ig. Ami a kijelzőt illeti, csak egy mezei 2.4″-es TFT panelt fogunk kapni 240×320 pixeles felbontással, mely alapján sejthető, hogy a telefon vagy Series30+ vagy Series40 mobil platform futtatására lesz képes.

A készülék természetesen egy soványabb színkavalkáddal is rendelkezni fog, így lehetőségünk nyílhat fekete, fehér vagy ciánkék színű hátlapok közül választani.

Forrás: TENAA

Reklámok

Új Nokia mobiltelefon bukkant fel” bejegyzéshez egy hozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.