Képek a Nokia XL2-ről

A szebb napokat is megélt Nokia X család csak “másfél” generációt tudott megélni, mielőtt a mindenki által ismert akvizíció áldozatáúl esett. Bár kapott hideget-meleget a Nokia X sorozat, mindenesetre az ötletért járt a pont a finnek részéről. Kár hogy nem tudta kiforrni magát.

58536559252dd42a14ac4fe90b3b5bb5c8eab840

Mostanság igen termelékeny kínai Baidu fórum, a Nokibar csak úgy ontja magából a be nem mutatott Nokiák egyes darabjait, gondoljunk csak a legutóbbi, egyedi megjelenésű Nokia Lumia 2020 tabletre.

A most szerepet kapott Nokia XL2-ről már a képen alapján sejthető, hogy a Nokia X Software Platform második verziójára épült volna – erről árulkodnak többek közt a kijelző alján pihenő vezérlő gombok, amely csak a Nokia X2-n láthatta meg a napvilágot. A fotó kedvéért még egy Lumia 930 is bekerült a képbe, csak hogy legyen méretben viszonyítási alapunk. Ez alapján elmondható, hogy egy meglehetősen nagy darab testvérről lenne szó, amely minimum 5 hüvelykes kijelzőt kapott volna, legalább HD (720p) felbontással.

A stíluselemekről sem érdemes megfeledkezni, hisz az okostelefon tökéletesen bele tudott volna illeni az akkor aktuális Lumia dizájn-nyelv világába. Tán nem is kérdéses, hogy a divatos megjelenést a Lumia 930-tól kölcsönözte, melynek köszönhetően meglepően kellemes, minőségi hatást tudott volna kelteni, ha piacra kerül.

A hátlapja egy az egyben műanyag (valószínűsíthetően a minőségibb fajtából), a kerete meg szálcsiszolt alumínium lett. És jó Lumiás szokáshoz híven hardveres gombok csak a készülék jobb oldalán kaptak helyet.

Forrás: Nokibar (Baidu)

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.