Evan Blass: “Több, mint koncepció” /Frissítve/

Evan Blass, az @evleaks atyja ismét nem hagyja nyugodni az internet népét és a rajongókat. Ismét a ‘Surface Phone’ került előtérben, de nem csak holmi szivárogatás keretében. Bár továbbra is kérdéses a hitelesség, de lehet, hogy nem csak egy koncepcióról van szó.

Update: A Neowin és a Windows Central információi alapjára támaszkova kiderült, hogy a képeken látható modell a Dell egyik közelgő Windows 10 alapú telefonját takarja, így le kell mondanunk arról, hogy esetleg a ‘Surface Phone’-t látjuk a képeken.

Eredeti cikk:

cwb4xfexeaa56r2

Ahogy az a fenti képen is látszik, az állítólagos ‘Surface Phone’ eléggé meg van ragadva egy koncepció telefon szintjén, hisz a szinte káva nélküli kijelző és a “papírvékony” készülékház eléggé futurisztikussá teszi a készüléket, ha mellette élünk Blass megjegyzésével, miszerint “egy laptop.osztályú Intel processzor” adja a lelkét.

“Vajon ez szól a fejedben?” – kérdezi Blass twitteres követőitől, viszont választ egyelőre nem nagyon kapunk tőle, így megmarad a képzeletünkre a dolog. Bár ahogy lenni szokott nem lehet 100%-ban garantálni, hogy Blass-nak igaza van, továbbá arra sincs magyarázat, hogyez már egy hiteles modell lenne a Mcrosofttól.

És bizony ennek kapcsán nem egy kérdés merül fel a laikusokban: Ezt dizájn dolgozta ki a csapat? Most tényleg csak USB-C portot kap? Miért Intel és miért nem ARM chipset, mint ahogy azt Terry Myerson is hansúlyozta? Pontosan melyik Intel lapka generáció? És így tovább, a kérdések sora végtelen, érdemi válasz egyre sincs nagyon.

cwdiys5weaegu7f

Ám a napokban ismét terítékre került Blass előtt a ‘Surface Phone’, és nem mellesleg most már olyan jelzővel illeti, hogy “Több, mint egy koncepció”. Ha hihetünk neki, akkor a későbbiekben még több információt fog nekünk szolgáltatni a Microsoft következő nagy dobásáról.

Persze hiába is tűnnek valóságosnak a képek, manapság Photoshoppal bárki tud alkotni ilyet, de ha Evan Blass ennyire szereti feltüzelni az embereket, akkor lehet valami abban, amit most nyilvánosságra hoz. Viszont továbbra is azt kérjük mindenkitől, hogy tartsuk fenntartásokkal a hírt, hisz hivatalos oldalról még komolyabb megmozdulások nem történtek.

Forrás: Pocketnow

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.