Régi-új ismerős mutatkozhat be az MWC-n

Izgalmasnak fog ígérkezik az idei Mobile World Congress, ugyanis a Nokia egy trióval mutatkozna be két hét múlva, amiben megtalálható lesz okostelefon és hagyományos mobiltelefon is. És hogy fokozva legyen a hangulat, a pletykák szerint egy régi-új ismerőst fogunk köszönteni a hagyományos vonal keretében.

3310-fca-800

És ez az ismerős nem más, mint az elpusztíthatatlan Nokia 3310. A recept elviekben a régi lenne, csak a mai kor igényeinek és a technológiájának megfelelően lenne elkészítve. Hogy a hosszú akkumulátor időt és az időtálló burkolatot hogy oldják meg, az még kérdéses. Viszont az állítólagos ára már ismert: 59 eurót (kb. 18 000 Ft) kérnek el majd érte.

Az okostelefonos vonalat állítólag a Nokia 3 és a Nokia 5 névre keresztelt modell fogja lefedni, de a Nokia 6 is kaphat a rivaldafényből a szakkiállításon. A Nokia 5 elviekben az a korábban pletykált modell lesz, mely jó részt a Nokia 6 műszaki alapjaira építkezik, viszont egyes komponensek gazdaságosabb kiszerelésűek. A gazdaságosság abban fog megjelenni, hogy 5.2”-es kijelző HD felbontással fog rendelkezni, 12 megapixeles kamerát kap és csak 2 GB memória fog az Android rendelkezésére állni.

A Nokia 3 tulajdonságairól eddig sok mindent nem lehet tudni. Nagy valószínűséggel az abszolút belépő kategóriát fogja képviselni az újjászületett Nokia termékskálájában. Árakat tekintve a Nokia 5 199 eurót (kb. 60 000 Ft), a Nokia 3 149 eurót (kb. 45 000 Ft) kóstálhat.

hmd_invite

A Nokia és a HMD Global közös sajtótájékoztatója egyébként egy kiszivárgott meghívó szerint február 26-án lesz megtartva késő délután, így akár az se lehetetlen, hogy február utolsó hetét már újdonsült Nokia telefonokkal nyithatjuk meg.

Forrás: VentureBeat

Reklámok

Régi-új ismerős mutatkozhat be az MWC-n” bejegyzéshez egy hozzászólás

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.