Rejtélyes Nokia prototípus bukkant fel

Nem győzzük taglalni, hogy 2014 egy nagy fordulópont volt mind a Nokia, mind a Microsoft számára. Bár azóta nem is egy prototípusról rántották le a leplet, most egy újabb, egyben különleges modell jelent meg az internet nagy tengerében.

Ami a legszokatlanabb a dologban, hogy az okostelefon nem csak a WP-éra tagja volt, hanem egyúttal egy szinte keretmentes kijelzővel rendelkezett. A keret nélkül megjelenő okostelefonok reneszánsza még csak most kezdődik igazán, a Nokia mégis előállt egy ötlettel még 2014 tájékán, amivel biztos egy lépéssel a konkurencia elé kerekedett volna.

Furcsa, hogy a készülék kódneve a szokásos (RM-xxx) helyett id236-3 volt, és a dizájn is valahol közelebb állt a Nokia által elindított ’X’ családhoz – viszont ugyebár az a modell család Android alapokon nyugodott. És ha a dizájn nem lenne elég meggyőző, akkor érdemes szót ejteni a lapkáról is, amely egy Snapdragon 200. Ugyanaz a Snapdragon 200, ami a Lumia 430-ban és a 435-ben is helyett kapott, így valószínűsíthetően a belépőszinten tett volna próbát.

1492441224_nokia-id326-3.2

Bár elég érdekes, hogy HD (720×1280 pixel) felbontású kijelzővel szerelték fel, ami inkább már a Lumia 5xx széria sajátosság volt, míg a Lumia 4xx sorozat inkább 480p (480×800 pixel) felbontású kijelzővel szerelt modelleket sorakoztatott fel.

Bármennyire is érdekes készülék, sajnos egy viharos időszak gyermeke volt, és az se lehetetlen, hogy túlságosan megelőzte volna a korát.

Forrás: Neowin

Reklámok

Te mit gondolsz róla?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.